Beneficii și binecuvântări pentru Gemeni, Săgetător și Vărsător. Riscuri pentru Rac, Capricorn și Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Noi previziuni. Venus tranzitează Gemenii până pe 7 mai. 

Cine este Venus? Planeta banilor, a frumuseții, a iubirii și a plăcerii. De aceea, plasarea sa în harta natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea. De cine suntem atrași. Vorbește și despre propria noastră atracție.

Tot Venus este cea care ne dă indicii despre obiceiurile în materie de cheltuieli. Ne arată ce fel de estetică ne place, dar și în ce relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea.

Ce se întâmplă când Venus tranzitează semnul Gemenilor? Toate aceste domenii sunt amplificate de ceea ce reprezintă Gemenii: comunicare pură. De exemplu, chiar dacă un bărbat este tăcut în intervalul în care Venus tranzitează semnul Gemenilor, va atrage femei foarte vorbărețe. La fel se aplică și în cazul femeilor.

De fapt, Venus își dorește să creeze relații autentice, pe termen lung. Vrea să cucerim, să fim serioși și curioși în legătură cu un posibil partener. Persoanele care sunt singure vor dori să aibă tot mai multe legături, să iasă în oraș, să cunoască oameni noi.

Deci urmează o perioadă bună pentru distracție și comunicare, dar și una riscantă pentru proiectele stabile și pentru buzunarele noastre. Gradul de nehotărâre va fi destul de crescut. Și culmea este că ne va și plăcea să alergăm după mai mulți iepuri. 

Venus este considerată Micul Benefic, deci vine și cu bucurii pentru anumite semne. Dar are darul de a și crea promisiuni care nu vor fi concretizate niciodată. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa întâi. Poți să îți schimbi lookul, să te îmbraci altfel, să te distrezi, cu siguranță perioadă următoare îți va prii. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională. Vei trage privirile celorlalți și vei câștiga noi admiratori. În perioada 4-5 mai, Venus va face și careu la Neptun, dar și un sextil la Jupiter, ceea ce înseamnă ce vei scăpa basma curată din eventualele încurcături. Dar atenție: astrele îți oferă șanse destule, dar nu îți bagă și în traistă! Deci nu aștepta să pice din cer, ci ia cele ma bune decizii pentru bunăstarea ta!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus va tranzita casa a șaptea, a relațiilor. Cei singuri s-ar putea să cunoască persoane cu multă carismă și calități. Mai jucăușe, dornice de aventură, dar și cu o minte vie. Cei care sunt deja într-o relație pot beneficia de energia lui Venus și pot aduce mai multă bucurie și armonie în cuplul lor. Și cum Venus face un aspect bun cu Jupiter din casa a cincea, chiar este cazul să mai schimbați ceva din rutina cuplului. 

Vărsător/Ascendentul în Vărsător

Venus va tranzita casa a cincea, a iubirii și a pasiunilor. Deci începe o perioadă în care sunteți obligați să vă creați un buget și pentru distracție. Știm că este Saturn în casa banilor, dar asta nu înseamnă că trebuie să trăiți ca un sclav. Până pe 7 mai, puteți să investiți în acele obiecte sau obiceiuri care vă fac inima să salte. Mulți dintre voi vor fi mai romantici ca niciodată, vor îndrăzni să abordeze persoanele pe care le plac sau vor petrece timp de calitate alături de copii. Dacă nu exagerați cu vanitatea și dramatismul, vă veți bucura de acest tranzit din plin. 

Rac/Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a douăsprezecea. Vei simți nevoia să te retragi puțin. Nu prea te vei simți în apele tale, mai ales din punct de vedere amoros. De altfel, ai mare grijă! Pentru că va exista tendința către relații indisponibile, parteneri suciți, sau bârfe. Adică împrăștierea unor informații false, de tine sau alții, pentru a manipula unele situații. Curățenia sufletească te va ajuta să vezi ce anume a fost bine, ce nu a mers, unde nu te-ai simțit așa cum trebuia până pe 7 mai când Venus va intra în semnul tău încearcă să îți dai seama unde ai greșit din punct de vedere relațional.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va tranzita casa a șasea. Și desi pare greu de crezut, să știi că te vei lovi de o criză de lene. Adică îți vor plăcea serios unele proiecte de la serviciu, dar efectiv vei lăsa procrastinarea să pună stăpânire pe tine. Preferi să lași timpul să își facă treaba. Adică să faci mâine ce poți face astăzi. Venus vine și cu o doză de noroc, dar aduce și autoindulgență care se poate lăsa cu repercusiuni. Evită bârfele de la locul de muncă!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus tranzitează casa a opta. Aparent, îți priește, dar dacă stăm să ne gândim de două ori, ne vom da seama că până pe 7 mai, există multiple riscuri. În primul rând, vei avea tendința de a te baza pe veniturile partenerului fără ca acesta să fi fost neapărat de acord. După care, vei fi destul de secretos cu viața ta, dar destul de indiscret în ceea ce îi privește pe alții. Astrele îți recomandă să nu îți bagi nasul acolo unde nu-ți fierbe oala. Venus va face un careu cu Neptun pe 4 mai, deci ar trebui să fii cu ochii în patru atunci: nivelul de neîncredere în partener se poate transforma într-o poveste neplăcută.

Citește și despre Transformările radicale oferite de Pluto în Vărsător până pe 11 iunie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel