Venus în Capricorn: BENEFICIILE pe care le aduce fiecărei zodii până în MARTIE 2022

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Beneficiile lui Venus în Capricorn pentru fiecare zodie (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Beneficiile lui Venus în Capricorn pentru fiecare zodie (sursa foto: Pixabay)

Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit lung, care va dura până în primăvara anului viitor, este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. Ne invită să ne vindecăm, să ne iubim mai mult şi să ne oferim mici cadouri sau plăceri materiale care să ne facă viaţa mai uşoară. Află beneficiile pe care le aduce Venus în Capricorn pentru fiecare zodie, de la astrologul Daniela Simulescu:

Vorbim despre Venus în Capricorn, între 5 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022. Venus, planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună. Dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo. Deşi retrogradarea se întâmplă între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022, nu uita că eu pun la socoteală toată perioada în care Venus este în semnul în care va retrograda. Cu alte cuvinte, de pe 5 noiembrie de acum până pe 6 martie, vom fi sub influenţa retrogradării.

Ce înseamnă Venus în Capricorn?

Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Apoi, relaţiile foarte vechi de 10, 20, 30 de ani, oficiale, vor fi foarte testate. Dacă nu în prima fază a tranzitului Venus în Capricorn, în perioada de retrogradare (19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022) veți auzi de multe divorţuri la care nu v-aţi fi aşteptat, de despărţiri, de infidelităţi.

Deci, vom dori relaţii foarte serioase, iar Venus în Capricorn căutăm persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Cu Venus în Capricorn vom căuta parteneri potenţi financiar sau profesional pentru că acest aspect adoră stabilitatea din toate punctele de vedere, emoţională, financiară. Nu trebuie să ne gândim că e materialism, oportunism. Pur şi simplu, cu Venus în Capricorn nu ne interesează pupăturile, gesturile romantice, ne interesează faptele. Gen, dacă tu până acum mi-ai promis că faci ceva şi în perioada cu Venus în Capricorn nu treci totuşi la fapte, nu mai am nevoie de tine. Sau dacă o relaţie lungă a a ajuns într-un punct de blazare şi nu facem nimic pentru asta, nu mai am nevoie, vreau să trăiesc!

Aşa că, vedeţi ce faceţi în relaţiile pe care le aveţi şi vedeţi în ce relaţii vă aruncaţi în perioada următoare. În primă fază, Venus în Capricorn caută chestii serioase pe care să te bazezi, dar există un risc în perioada cu Venus retrograd, să ne băgăm în relaţii pe care le considerăm serioase sau să apară oameni din trecut pe care să îi considerăm acum mai serioşi şi de fapt să nu fie chiar aşa.

Venus în Capricorn aduce beneficii pentru fiecare zodie

Venus este considerată 'micul benefic'. Pe lângă partea de romantism, dragoste, vine şi cu beneficii. Îţi poate arăta unde poţi să întâlneşti parteneri sau unde îţi  poţi exprima iubirea, dar îţi arată şi unde poţi să ai mici beneficii, mici oportunităţi. Dar, pentru că vorbim de Venus în Capricorn, un semn de pământ, un semn stabil, pragmatic... pe unde trece Venus, nu ajunge doar să visezi. Când e Venus în Peşti, visăm, dar când e Venus în Capricorn, trebuie să muncim. Ca să ai parte de beneficiile sale, trebuie să te chinui şi să urci.

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita până în martie anul viitor casa carierei, casa statutului, casa autorităţii, casa imaginii tale sociale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să te porţi frumos cu oamenii autoritari sau tu să devii o persoană cu autoritate şi să te porţi frumos cu oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. Ţinând cont de Venus, probabil nişte femei.

În orice caz, cu Venus în Capricorn, dacă eşti Berbec sau ai ascendent în Berbec, te poţi pregăti pentru ce îţi aduce 2022. La anul, între mai şi octombrie, Jupiter va tranzita semnul tău. Deci, ce pregăteşti acum profesional, până în martie, s-ar putea să vezi efectele undeva după primăvară, până în toamna anului viitor. Deci, trebuie să ai multă încredere. Lui Venus îi plac încrederea, lauda, toată zona de siguranţă de sine. Cu cât te îmbraci altfel la locul de muncă, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes. Şi bineînţeles, dacă eşti singur, cu Venus în casa a 10-a, poţi cunoaşte oameni prin intermediul locului de muncă. Nu neapărat printre colegi, ci oameni care vin, colaboratori sau poate chiar oameni cu poziţii importante la locul de muncă.

 

Taur / Ascendent în Taur

O dată că Venus tranzitează casa a 9-a şi Venus este guvernatorul vostru, o bucurie până în martie! Ce vă recomand eu vouă? Unde o să vă simţiţi inima că nu mai poate de bucurie? Prin călătorii, prin drumuri, prin vizite la persoane, orice drum pe care îl faceţi, s-ar putea să întâlniţi iubirea până în martie la anul în una dintre aceste călătorii sau o iubire la distanţă, prin aplicaţii online.

Să nu uităm şi de partea aceasta, unde găsiţi micile beneficii: într-un pelerinaj, într-o excursie, într-o călătorie, într-o vizită la o persoană dragă, oriunde veţi găsi nişte oameni care să vă ajute. 

Casa a 9-a are legătură şi cu studiile şi s-ar putea să găsiţi un domeniu care să vă placă foarte mult. Vă ocupaţi de o pasiune care să vă umple inima în următoarele luni.

Dar, în primul rând, călătorii, filozofie, studii.

 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 8-a. Cei care aveţi probleme în dormitor, le puteți rezolva până în primăvara anului viitor, dar trebuie discutate şi trebuie făcut ceva, nu doar discutate.

Toţi cei care aveţi de primit bani din partaje, moşteniri, taxe, impozite, este o perioadă minunată pentru asta, s-ar putea să îi primiţi.

Iar, cu Venus în tranzit în casa a 8-a, trebuie să vă descoperiţi senzualitatea, indiferent de vârsta pe care o aveţi. Să vă îmbrăcaţi, să vă machiaţi, să vă prezentaţi într-un fel, să vă descoperiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să faceţi asta. Dar ştiţi cum este? Să nu trataţi superficial.

O să descoperiţi, dacă munciţi şi îmbunătăţiţi partea aceea interioară, unde sunt foarte multe frici, temeri - ele sunt acolo în continuare, dar nu le mai folosiţi atât de mult dacă lucraţi cu voi până în martie la anul.

 

Rac / Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 7-a. Puteţi întâlni un partener serios, puteţi îmbunătăţi relaţia în care vă aflaţi, dar cu Venus în tranzit prin casa a 7-a, puteţi întâlni oameni noi prin călătorii, prin job. Nu neapărat parteneri amoroşi, dar oameni cu care să vă petreceţi timp, cu care să vă placă să ieşiţi la un film, la un restaurant, să vă distraţi, să vă bucuraţi de viaţă.

O să întâlniţi şi persoane corecte, nu foarte sufletiste, nu foarte săritoare, dar în momentul în care aveţi nevoie, chiar să se implice acolo pentru voi.

Şi pentru cei care sunt singuri Venus în Capricorn chiar îi poate ajuta să cunoască tot felul de parteneri.

 

Leu / Ascendent în Leu

Venus tranzitează casa a 6-a. Cu cât sunteţi mai generoşi la locul de muncă, cu atât o să fiţi mai plăcut şi cu atât o să aveţi mai multe oportunităţi. Cu Venus în tranzit în casa a 6-a, dintr-o dată vă puteţi cumpăra animalul pe care vi-l doriţi. Este o casă a animalelor mici şi poate vreţi o pisicuţă, un căţel şi îl întâlniţi pe ăla pe care-l vreţi şi îl luaţi acasă.

Cu Venus în casa a 6-a trebuie să aveţi grijă şi la stilul de viaţă. Trebuie să vă găsiţi obiceiul care să vă încânte repetat, pentru că lui Venus în Capricorn îi plac lucrurile care durează şi se construiesc.

 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita până în martie casa a 5-a, a exprimării de sine, a iubirii, a copiilor, a pasiunilor, a hobby-urilor, a fericirii. Mulţi veţi începe să vă doriţi copii, vă veţi documenta. Orice interacţiune cu copiii până în martie, pe voi vă ajută enorm. Fie că sunt copiii voştri sau copiii altora.

Cu Venus în casa a 5-a deveniţi romantici, aveţi nevoie de afecţiune, de tot felul de gesturi, de declaraţii, de cuvinte. Le puteţi face voi sau le puteţi primi.

Venus în casa a 5-a vorbeşte puţin şi de pasiune, trebuie să vă lăsaţi să fiţi mai pasionali. Nu aveţi nimic de pierdut cu Venus în casa a 5-a, trebuie doar să ştiţi că atunci când Venus retrogradează între 19 decembrie 2021 şi 21 ianuarie 2022, să evitaţi relaţiile bazate doar pentru sex. Din frica de apropiere, poate aveţi un ataşament evitant, să nu vă băgaţi în anumite situaţii. Căutaţi relaţii tot cu emoţii în perioada următoare.

 

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 4-a. Ştiţi cu ce vă ajută pe voi Venus? Vă ajută să faceţi casa frumoasă, să o văruiţi, să schimbaţi perdelele, să luaţi o plantă, să vă faceţi grădina altfel, aveţi beneficii aici. Dintr-o dată, găsiţi bani pentru asta, găsiţi oameni care să vă ajute. Dintr-o dată, familia vă oferă sfaturi. Vă construiţi căminul aşa cum vă place vouă. 

Când vorbim de casa a 4-a, vorbim de 'acasă' şi aveţi nevoie să fiţi echilibraţi, să vă refugiaţi, să vă simţiţi bine. Nu evitaţi să înfrumuseţaţi locul în care trăiţi.

 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

În primă fază, să nu uităm că Venus este guvernatorul casei a șaptea pentru voi. Și va tranzita casa a 3-a, a comunicării.

Discuţia cu partenerul... vă veţi descoperi partenerul cum nu v-aţi gândit niciodată.

S-ar putea să vă întâlniţi făcând un drum, mergând la evenimente. Dar, atenţie! Trebuie să vorbiţi cu aceste persoane, să discutaţi pentru că Venus tranzitează casa a 3-a şi vă dă darul vorbirii. Ca voi, nu o să mai vorbească nimeni, să ştiţi! Cu Venus, îi cuceriţi! Aveţi şi replici, sunteţi spumoşi, sunteţi cei mai buni la capitolul comunicare, mai ales până în martie la anul.

Iar, dacă sunteţi într-o relaţie, Venus în Capricorn zice 'hai să construiesc cu partenerul pe ceea ce avem deja, să vorbesc cu el, să nu ne facem promisiuni, ci să ne arătăm ce putem face împreună'. Discuţia cu partenerul va deveni mult mai serioasă.

Iar pentru cei care vor să îşi schimbe discursul, modul de a dezbate, să studieze limbi străine, tutoriale, e o perioadă uimitoare cu Venus în tranzit în casa a 3-a.

 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 2-a. Când Venus tranzitează casa a 2-a, îi place să facă multe cheltuieli pe lucruri frumoase, artistice, pe chestii care vă bucură. Aşa că, sfatul astrelor pentru voi până în martie, când luaţi salariul sau pensia, primul lucru pe care să îl faceţi, e să vă luaţi vouă ceva: o cană, o geantă, pantaloni, orice. 

Deci, de fiecare dată, din noiembrie, asta trebuie să faceţi. Luaţi salariul şi primul lucru pe care îl faceţi este să vă cumpăraţi ceva bun. Şi faceţi asta până în martie pentru că pe urmă veţi avea o altă perspectivă asupra banilor. S-ar putea să îi atrageţi, să îi cheltuiţi altfel, să vă bucuraţi de viaţă. Deci, o să aveţi cheltuieli, dar aţi face bine să aveţi, în primul rând, o cheltuială pentru voi.

Şi începe o perioadă foarte bună pentru renegocierea salariului, pentru a primi bonusuri şi prime sau pentru a face o investiţie pe care o aşteptaţi de foarte mult timp.

 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus vă tranzitează semnul până în martie la anul. Ce înseamnă asta? O schimbare de look este prielnică. Puteţi testa. Sunteţi destul de clasici, de tradiţionalişti şi nu testaţi orice. Dar cu Venus - şi faptul că va retrograda - dintr-o dată vreţi să vă îmbrăcaţi altfel, să arătaţi altfel, vreţi altceva. Şi folosiţi perioada până în martie, bucuraţi-vă de voi. Vorba aceea, 'iubeşte-te pe tine şi pe urmă vei fi iubit'. Aveţi tot timpul la dispoziţie până în martie să învăţaţi să vă iubiţi. O dată partea fizică, dar şi partea interioară.

Şi ştiţi ce mai zice Venus în tranzit în casa I? Să nu mai ieşiţi cu persoane care nu vă plac doar de frica de a rămâne singuri. Venus vă ajută să fiţi selectivi şi să căutaţi persoanele potrivite. O să dureze, dar nu trebuie să vă pierdeţi încrederea.

Deci, cu Venus în semnul vostru o să fiţi mai atractivi, o să atrageţi mai multe persoane decât v-aţi aşteptat, o să aveţi magnetism, o să aveţi carismă şi o să vă placă lucrul acesta, dar pentru asta trebuie să faceţi ceva conştient, să vă arătaţi lumii. O să vă placă să mergeţi la evenimente, să fiţi văzuţi. Minunat e Venus aici!

Iar, când va retrograda, s-ar putea să vă aducă multe revelaţii legate de propria persoană.

 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Venus tranzitează casa a 12-a. Vă ajută să vindecaţi, până în martie la anul, de relaţii vechi, traume, suferinţe, despărţiri, abandon. Dacă aveţi o relaţie de care aţi tras mult timp, o persoană pe care nu aţi putut-o uita ani de zile, acum, cu Venus în Capricorn, se pot întâmpla lucruri astfel încât să o uitaţi. Deşi nu v-aţi gândit că se poate, uite că se va putea. Cu Venus în Capricorn, e o perioadă bună să vă vindecaţi traumele, să iertaţi.

Ce v-aş recomanda cu Venus în Capricorn: să nu vă implicaţi în relaţii indisponibile, cu oameni care sunt deja în relaţie. De câte ori apar oamenii ăştia, trebuie să vă treziţi şi să ieşiţi de acolo.

Cu Venus în casa a 12-a, pe lângă vindecarea sufletului, vindecarea trupească, s-ar putea să primiţi ajutor de unde nu vă aşteptaţi. Efectiv, de la Univers. S-ar putea să aveţi un înger păzitor. Dar îngerul păzitor vine şi când faceţi ceva. Că e Venus în Capricorn, în semnul cel mai responsabil, muncitor. De fiecare dată când vă veţi strădui, chiar primiţi ajutor.

Deci, începe o perioadă - până în martie la anul - în care poate chiar o să vă revedeţi cu persoane din trecutul vostru amoros ca să vă puteţi vindeca, ca să puteţi trece peste, astfel încât, pe urmă, să găsiţi o persoană mult mai bună. Deci, dacă suferiţi, aţi tras, e bine. Vedeţi să e bine să şi ieşiţi din relaţii care nu funcţionează. Venus o să vă ajute mult din acest punct de vedere.

Şi Venus în casa a 12-a este foarte bună pentru zona ezoterică, zona spirituală. 

 

Pești / Ascendent în Pești

Cu Venus în casa a 11-a, prietenii vor fi de mare ajutor. Anturajul, comunitatea din care faceţi parte, aveţi mai multă încredere, sunteţi mai vizibili, mai carismatici, vă văd oamenii, mergeţi la evenimente. Dar, cu Venus în casa a 11-a, dacă sunteţi singuri, s-ar putea ca să vă placă de cineva din cercul de prieteni. Vă recomand să nu vă grăbiţi, să aveţi răbdare, să vedeţi cum sunt raporturile cu persoana respectivă, iar după martie, chiar să se închege anumite situaţii.

Relaţiile cu prietenii s-ar putea să se strângă. Poate voi aveţi nevoie de ajutor sau ei au nevoie de ajutor şi ajungeţi într-un punct în care închegaţi relaţia, o stabilizaţi şi o să vă simţiţi bine să ştiţi că în momentele grele puteţi avea încredere în cineva care vă poate ajuta.

Dacă lucraţi în zona artistică, creativă, cu Venus în casa a 11-a, până în martie la anul, rezultatele se vor vedea altfel. Lumea o să afle de voi, o să ştie de voi. Poate aţi făcut ceva profesional până acum şi dintr-o dată sunteţi recomandat unor persoane şi vă sună oamenii să vă invite la tot felul de evenimente. Cel puţin, pentru voi, nu o să aveţi o viaţă liniştită, că vor fi multe evenimente, multe chestii de făcut. Nu sunt obositoare, dar sunt foarte avantajoase. Orice eveniment la care mergeţi până în martie, vă avantajează.

Şi dacă nu aveţi un partener, cu Venus în casa a 11-a, puteţi cunoaşte pe cineva în cercul de prieteni. Poate mergeţi la un film cu un prieten pe care îl ştiţi de ani de zile şi să vă uitaţi unul la altul diferit şi încercaţi să vedeţi cum merge.

Urmăreşte aici emisiunea completă despre Venus în Capricorn, prezentată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel