Beneficiile lui Venus în Fecioară pentru fiecare zodie/ascendent până pe 8 noiembrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Venus tranzitează semnul Fecioarei până pe 8 noiembrie. 

În sfârșit, Venus scapă de semnul contaminat al retrogradării, adică cel al Leului, și păsește grațioasă în cel al Fecioarei pe 9 octombrie. Va rămâne aici până pe 8 noiembrie. 

Când planeta frumuseții, a feminității și a iubirii intră în Fecioarei, vom căuta să îmbinăm utilul cu plăcutul. Bineînțeles, vom fi mânați permanent de iubirea sau obsesia pentru perfecțiune. 

Venus se va întâlni cu Lilith, va face trigoane cu Jupiter și Uranus, dar și două opoziții cu Saturn și Neptun. Deci vom avea parte de unele povești memorabile, cel puțin din punct de vedere afectiv. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus intră în casa a șasea, a muncii și a stilului de viață. Trebuie să depui efort pentru relații. Nu te aștepta ca relațiile să funcționeze dacă nu te implici. Atenție la detalii pe partea profesională. Dacă ai găsit un proiect care îți place, te vei simți ca peștele în apă la serviciu.

Taur/ Ascendent în Taur

Schimbarea lui Venus, guvernatoarea ta, îți este prielnică. Va tranzita casa iubirii și a creativității. Trebuie să te răsfeți, vorbește de dragoste și iubire, declarații, dar ai nevoie de romantism. Este o perioadă nemaipomenită de a cheltui bani pentru propria persoană.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 4-a, deci este momentul să vă preocupați de estetica locuinței. Atenția la detalii se mută pe zona refugiului vostru. Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți. 

Rac/ Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 3-a. Vorba dulce mult aduce! Deci folosind cuvintele potrivite, veți primi rezultatele dorite. Până la urmă, de la cuvânt pornește totul. Veți fi cei mai doriți interlocutori. Veți căuta să călătoriți cât mai des, chiar și pe distanțe mici.

Leu/ Ascendent în Leu

Venus iese din semnul vostru și se mută în casa a doua, a banilor și a talentelor. Faceți ce faceți și tot cheltuiți mult, dar de data aceasta veți fi extrem de capabili să alegeți cea mai bună ofertă calitate-preț. O să fiți foarte atenți la detaliile financiare, iar asta o să vă prindă bine.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Venus vă vizitează! În primul rând, veți fi mai blânzi cu propria persoană. Vă acordați atenție și țineți cont de voi. Cheltuiți pentru voi, sunteți cea mai investiție a voastră. Nu ar strica îmbunătățirea garderobei. Venus crește nivelul de carismă și de atracție!

Cum se pregătește fiecare zodie de Eclipsa de Soare de pe 14 octombrie

Balanță/ Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea voastră, se plimbă prin casa a 12-a. Ceea ce înseamnă că veți mai corecta din greșelile trecutului. Sau să veți fi dispuși să iertați. Stați departe de bârfe, nu vă băgați să unde nu vă fierbe oala, mai ales dacă nu vă cere nimeni ajutorul.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus tranzitează casa a 11-a. Pentru cei singuri, s-ar putea să apară cineva care vă place în cercul vostru de prieteni. Aveți plăcerea de a vă construi viitorul bucățică cu bucățică. Faceți pași către noul vostru viitor, o să vă priască. Sunteți invitați la tot felul de evenimente pe placul vostru. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 10-a. Cu cât sunteți mai atenți la detalii, cu atât veți fi mai apreciați de către șefi. Etica de lucru și atenția la detalii contează și vă vor aduce numeroase beneficii. Până pe 8 noiembrie, chiar aveți șanse de a vă găsi un alt loc de muncă.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus este în casa a 9-a. Cea mai mare bucurie va fi aceea de a călători. Până pe 8 noiembrie, aveți șansa de a vă planifica următorul concediu. Sau de a vă cumpăra bilete pentru o destinație mult dorită. Casa a 9-a reprezintă și o sursă de noi cunoștințe. Informația reprezintă un câștig.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita casa a 8-a. Este o perioadă nemaipomenită pentru investiții. Și cum Venus va face opoziție cu Saturn și Neptun, s-ar putea să aveți niște pierderi, dar vă reveniți repede. Dacă sunt probleme în zona intimității, aveți șansa de a le rezolva. Regenerare, putere interioară, mental puternic - acestea vor fi cuvintele-cheie ale tranzitului.

Pești/ Ascendent în Pești

Venus este în casa relațiilor. Discutăm despre dragostea din cadrul cuplului și de atenția pe care i-o acordați partenerului. Trebuie să vă vedeți partea plină a paharului. Veniți cu propuneri. Și veți vedea cum veți întâlni oamenii potriviți la locul potrivit. 

Lilith tranzitează semnul Fecioarei. Ce provocări aduce pentru fiecare zodie/ascendent până în iunie 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel