Beneficiile lui VENUS în PEȘTI pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT până pe 2 mai

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Venus va sta în Pești între 5 aprilie și 2 mai. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro prezintă beneficiile pentru fiecare zodie și ascendent. 

Pe 5 aprilie Venus va intra într-una dintre planetele ei preferate unde pur și simplu iubește. Venus în Pești simte iubirea mai intens decât în Taur sau Balanță, deoarece aici iubește necondiționat.

Pe 27 aprilie Venus se întâlnește cu Neptun, iar pe 30 aprilie cu Jupiter (când va fi cea mai „iubibilă” zi a anului).

Cuvinte-cheie pentru Venus în Pești: iubire, toleranță, acceptare, bucurie, plăcere, visare.

BENEFICIILE LUI VENUS ÎN PEȘTI PENTRU FIECARE ZODIE & ASCENDENT

Berbec / Ascendent în Berbec

Puteți simți iubirea din trecut, puteți rememora momente frumoase. Puteți să faceți pașii necesari vindecării și acceptării care vor duce la închiderea unei răni. Puteți găsi sprijin, puteți primi ajutor de unde nici nu v-ați fi gândit înainte. Atenție la cheltuieli!

Taur / Ascendent în Taur

Veți avea noroc să vă faceți prieteni buni. Veți putea participa la evenimente unde veți avea parte de vizibilitate și popularitate. Puteți culege acum roadele în urma unui proiect profesional. Veți fi lăudați, apreciați, validați.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Apar multe șanse în viața profesională. Îi puteți ajuta și pe alții în carieră prin propriul vostru rol în societate. Relațiile cu femeile de la locul de muncă se pot îmbunătăți, la fel și relațiile cu femeile din viața voastră.

Rac / Ascendent în Rac

Venus vorbește despre călătorii, însă nu neapărat călătorii fizice, pot fi și călătorii spirituale, emoționale, puteți să vă conectați mai mult cu latura dvs. spirituală. Venus aduce beneficii și în zona studiilor. Puteți să vă stabiliți obiective, veți avea spor la învățat.

Leu / Ascendent în Leu

Pe de o parte, este vorba acum despre pasiune, magnetism, contopire, veți iubi mai mult și mai intens. Pe de altă parte, veți fi atrași și de tot ce înseamnă mister, ocultism. În zona profesională pot apărea oameni care să vă ajute în afacerile voastre, puteți primi fonduri de care aveați nevoie.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Beneficiile sunt în zona relațională, se amplifică toate sentimentele, toate trăirile, relațiile se pot suda mult mai ușor și pot aduce cu ele vindecare și iertare, însă nu uitați că totul începe de la iertarea de sine.

Balanță / Ascendent în Balanță

Dacă ați schimbat locul de muncă recent, e minunat deoarece va fi un început mai ușor. Primiți sprijin de la colegi care vă ajută, vă îndrumă. Este o perioadă bună pentru a vă găsi un alt job, pentru a adopta un animal, pentru a îngriji plante. Totodată, este o idee bună să vă luați câteva zile libere pentru a vă face niște analize.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Venus vă duce în direcția jocurilor, a provocării, a copiilor. E o lună în care puteți să faceți copii, să luați decizia să faceți copii sau să vă apropiați de cei mici, veți avea niște beneficii extraordinare în urma acestor interacțiuni. Totodată, Venus vine cu o doză bună de romantism.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus vă poate ajuta să vă decorați casa. Veți găsi oamenii și resursele necesare acestui demers. Este o perioadă excelentă pentru iertare sau pentru a face primul pas pentru a vă împăca, a relua relația cu anumite persoane. Nu uitați că nu puteți salva pe nimeni până nu se salvează ei înșiși.

Capricorn /Ascendent în Capricorn

Relațiile cu frații și surorile se pot îmbunăți. Faceți voi primul pas, sunați-i, scrieți-le. Veți comunica foarte clar și eficient atât acasă cât și la serviciu. Însă trebuie să îi și ascultați pe cei din jurul vostru.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Veți avea bani, dar veți face și multe cheltuieli. De aceea, ar fi păcat să nu cheltuiți și pentru voi. Trebuie să țineți cont de priorități.

Pești / Ascendent în Pești

Schimbați-vă garderoba, look-ul și simțiți-vă bine în pielea voastră. Trebuie ca înainte să îi puteți iubi pe ceilalți să învățați să vă iubiți pe voi înșivă. Căutați compania celorlalți, bucurați-vă de viață, găsiți-vă plăcerile, exprimați-vă liber – indiferent de normele sociale! Vor apărea foarte multe oportunități.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel