Beneficiile lui Venus în Taur pentru fiecare zodie/ascendent până pe 11 aprilie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Venus își începe tranzitul în semnul pe care îl guvernează, cel al Taurului, pe 17 martie!

Venus o reprezintă pe Afrodita. Adică tot ce ține de frumusețe, feminitate, senzualitate, plăcere, iubire, bani și viață bună.

Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece între 17 martie și 11 aprilie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Venus se simte cel mai bine în semnul Taurului(este în domiciliu), deci ne vom bucura cu toții de beneficiile sale!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus trece prin casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Vă preocupați de confortul personal, vă luați produse de îngrijire personală. Vin bani și bine ar fi să profitați de ei și să vă bucurați și să faceți ceva și pentru voi. Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Nu uitați că Jupiter se află în semnul vostru și își dorește să aveți mai multă încredere în propriile talente!

Taur/ Ascendent în Taur

Venus își începe tranzitul în semnul vostru. Până pe 11 aprilie este important să vă placă ceea ce vedeți în oglindă, să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Vă veți simți bine în pielea voastră. Puteți să beți mai mult, să mâncați mai mult, nu vreți să renunțați la nimic. Când Venus se va întâlni cu Uranus se va petrece o schimbare în voi. Trebuie să vă bucurați de voi înșivă, puțin narcisism nu o să vă strice.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru voi, perioada asta e bună la povești, imaginație, inspirație la acel „cum ar fi să?”. Să vă împăcați cu ce s-a întâmplat între voi și partenerii din trecut și să lăsați loc pentru cei noi. Ajutorul vine de unde nu vă așteptați. Faceți tot posibilul să nu ieșiți cu persoane care sunt indisponibile emoțional sau deja în alte relații. Evitați aceste lucruri.

Rac/ Ascendent în Rac

Împrejmuiți-vă de prieteni, bucurați-vă de lucruri noi. Lăsați viața să se întâmple și fiți recunoscători pentru orice. Căutați prezența prietenilor, oamenilor alături de care vă simțiți bine. Poate găsiți o persoană printre aceștia alături de care să intrați într-o relație romantică. Și apropo! Puteți începe să aveți beneficii de pe urma rezultatelor din carieră!

Leu/ Ascendent în Leu

Venus trece prin casa a 10-a, veți avea mici beneficii profesionale. E posibil să fiți lăudați, să vă simțiți apreciați. Și voi ar trebui să vă schimbați altfel, să arătați altfel la serviciu. Contează mult să vedeți partea plină a paharului. Tot ceea ce se întâmplă în cadrul relațional poate să iasă ușor la suprafață, deci aveți grijă ce faceți că va ajunge și la urechile altora. Fără să vă dați seama, e posibil ca celorlalți să li se pară că flirtați cu ei. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Darurile lui Venus vin din călătorii, din studii, cursuri, examene. Toată zona aceasta vă aduce bucurii. Chiar și mersul la biserică vă poate aduce beneficii luna aceasta. Puteți găsi un mentor, un ghid, un profesor, o persoană care să vă dea încredere.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Venus în tranzit în casa a 8-a, s-ar putea ca veniturile la comun să crească. E posibil să obțineți bani din tot felul de surse. De asemenea, până pe 11 aprilie veți fi preocupați de investiții. Există și beneficii foarte mari în dormitor. Veți deborda de pasiune, senzualitate, chimie, va fi o dragoste cu scântei.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus tranzitează casa relațiilor. Darurile vin din partea partenerului care vă validează, vă transmite multă iubire, vă sprijină. Relația pe care o aveți cu partenerul sau cu altcineva vă poate oferi anumite ocazii. E posibil să îndrăzniți, să încercați ceva nou. Și parteneriatele pot fi foarte avantajoase pentru voi. O perioadă bună și pentru cei singuri. Venus va face conjuncție cu Uranus și le poate aduce surprize!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Darurile lui Venus vin din partea muncii voastre, culegeți roadele. Colegii vă ajută, vă sprijină, vă oferă din timpul și din energia lor. Puteți să vă schimbați look-ul și să vă luați haine noi. Cu cât vă aranjați mai mult, cu atât o să vă iubiți mai mult. Trebuie să vă faceți o rutină de înfrumusețare. În plus, parcă nu vă veți mai stresa la fel de mult. Nu ar strica să folosiți tranzitul acesta pentru un control de rutină la medic. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus tranzitează casa iubirii, a romantismului și a veseliei. Trebuie să vă cumpărați flori, să vă faceți tot felul de bucurii. Ieșiți la cină, la teatru, la concert. Ieșiți cu persoana iubită, aveți nevoie să faceți asta. Puteți să ieșiți în parc cu copiii. Aveți puțină grijă la cheltuieli. Încercați să nu vă aruncați toți banii pe bijuterii sau alte produse extravagante. Mai ales dacă le vreți doar pentru a impresiona!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu cât vă conectați mai mult cu familia, cu atât vă veți simți mai bine. Cu Venus în casa a 4-a simțiți nevoie de apartenență, aveți nevoie să simțiți că faceți parte dintr-un trib, dintr-o familie. Puteți să grădinăriți. Să vă bucurați de casa voastră, acel spațiu în care cum intrați, vi se schimbă starea în bine. Așa că gândiți-vă ca până pe 11 aprilie să vă cumpărați lenjeria, piesele de mobilier sau perdelele mult dorite!

Pești/ Ascendent în Pești

Venus trece prin casa a 3-a: discuții, vorbe, comunicare, negocieri. Vorba dulce mult aduce! Aflați informații care valorează. Puteți să primiți sau să cereți ceva mai bun. Trebuie să vă înscrieți la cursuri, workshopuri. Informația e o mare sursă de bogăție pentru voi. Micile drumuri, excursii, vă priesc de minune.

Citește și Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent până pe 16 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel