BERBEC, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru nativii Berbec/ Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 23 iun, 11:34 | Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu aduce previziunile lunare pentru Berbeci sau cei cu marcaj de Berbec în astrogramă. Se anunță o lună în care aceștia ar trebui să fie foarte atenți la cheltuieli, dar și la oamenii care îi înconjoară. Detalii mai jos. 

Horoscop luna iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

 PREVIZIUNI PENTRU BERBEC/ ASCENDENT ÎN BERBEC ÎN IULIE 2022!

Marte intră în Taur, deci tu ar trebui să ai mare grijă la zona financiară, indiferent dacă ești în vacanță sau la serviciu. Marte te ajută să obții și venituri, dar te face să le cheltuiești și foarte repede. Mai ales, că lui Marte în Taur îi place să mănânce bine, să se distreze. Nu te pierde, nu fi mai generos decât e cazul. Vei simți nevoia de a face cadouri celor din jurul tău, de a fi darnic cu copiii, dacă ai copii.

Marte se va întâlni cu Nodul Nord și cu Uranus. E posibil să ai surprize mari pe planul financiar, nu mai ai resursele pe care le făceai înainte.

Dacă nu aveți un fond de rezervă, dacă nu aveți un plan în acest sens, ar fi cazul să îl faceți. Oferiți-vă un obicei al bilanțurilor. Nu aveți așteptări foarte mari, fiți cât mai ancorați în realitate în luna iulie, nu vă duceți după „cai verzi pe pereți”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, ci calculați foarte clar ce anume aveți de făcut.

Totodată, vi se va părea că lucrurile se mișcă destul de greu. Luna Plină în Capricorn vă arată dacă sunteți bine la locul profesional, dacă nu cumva trebuie să schimbați ceva acolo, dacă trebuie să vă schimbați atitudinea.

Luna Nouă în Leu de la sfârșitul lunii, dar și Jupiter retrograd, vă întreabă dacă faceți lucrurile doar ca să primiți apreciere. Tot ce s-a întâmplat din mai până acum va fi reanalizat. Unele dintre oportunitățile apărute se vor risipi. Aveți grijă cu cine colaborați, cine anume vă înconjoară. Nu vă neglijați nici sănătatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play