Bicarbonat de sodiu, pentru a vă înfrumuseța părul și pielea. TOP moduri de utilizare

Autorul articolului: Ioana Popa | Dată: 01 aug, 15:40 | Categorie: Lifestyle
Bicarbonat de sodiu, pentru a vă înfrumuseța părul și pielea. TOP moduri de utilizare
Bicarbonat de sodiu, pentru a vă înfrumuseța părul și pielea. TOP moduri de utilizare

Dincolo de aplicațiile sale medicinale și gastronomice, bicarbonatul de sodiu este un mare aliat al frumuseții tale. Aflați cum să folosiți bicarbonat de sodiu pentru a vă înfrumuseța părul și pielea. 

Bicarbonatul de sodiu este alcătuit din săruri care au proprietăți care curăță, repară și îmbunătățesc aspectul părului. În plus, acționează ca un exfoliant eficient asupra pielii tale. Dacă doriți să beneficiați de minunile sale, iată patru moduri de utilizare.

Pentru a vă curăța părul

Pentru început, bicarbonatul de sodiu acționează asupra scalpului ca un agent de îndepărtare a reziduurilor. Elimină grăsimile și impuritățile. Cu acest remediu, o dată pe săptămână, va fi super curat și își va recăpăta strălucirea naturală.

Iată cum : Se toarnă două linguri de bicarbonat de sodiu în mână și se adaugă puțină apă pentru a face o pastă. Frecați rădăcina părului cu el, cu un masaj ușor. Lăsați-l să acționeze timp de trei minute și clătiți. Apoi, puteți folosi șamponul obișnuit. Pentru a termina, clătiți-l cu oțet diluat în apă. Se toarnă o linguriță de oțet de mere într-o ceașcă și jumătate de apă. Oțetul redă pH-ul părului conferindu-i strălucire.

Împotriva acneei

Punctele negre și erupțiile pot apărea la orice vârstă și se pot transforma într-un coșmar. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu pentru a-ți înfrumuseța fața este o opțiune foarte bună. Vă va ajuta în două moduri: să exfoliați punctele negre și să uscați coșurile. Pentru a realiza acest lucru, este important să fiți constanți, astfel încât remediul va trebui repetat de câte ori este necesar. 

Pentru a elimina punctele negre, amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu cu 50 ml de lapte și aplicați pe zonă cu un masaj ușor. Apoi clătiți bine.

Pentru a elimina coșurile, combinați o linguriță de bicarbonat de sodiu cu sucul unei jumătăți de lămâie. Aplicați pe coș cu un tampon de bumbac. Asigurați-vă că nu vă expuneți la soare pentru a preveni apariția petelor.

Exfoliant

De asemenea, elimină celulele moarte ale pielii. Prin urmare, este util să îndepărtați acel aspect aspru de pe coate, genunchi și tălpi.  Dacă le exfoliați de două ori pe săptămână, veți vedea că încetul cu încetul efectul.

Iată cum: Amestecați trei linguri de bicarbonat de sodiu cu una de apă. Cu pasta pe care o formezi, masează-ți mâinile, coatele și genunchii timp de un minut. Clătiți și aplicați cremă cu generozitate.

Mască de mâini

Bicarbonatul de sodiu pentru a vă înfrumuseța mâinile este o altă utilizare frecventă. Răsfățați mâinile de două ori pe săptămână cu această mască de netezire.

Iată cum: Amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu cu o linguriță de miere. Întindeți pasta făcând un masaj ușor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute. Se clătește bine și dați cu o cremă. De asemenea, puteți înlocui mierea cu ulei de migdale sau de măsline. Veți observa că dobândesc netezime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play