Binecuvântări pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Probleme pentru Pești, Balanță și Rac

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Iată noile previziuni pentru șase zodii!

Din mai, se deschid ușile universului pentru câteva zodii, iar pentru altele se trântesc. Totul are o ordine și noi va trebui să înțelegem că nu avem control absolut. Suntem tributari unor evenimente și depinde doar de noi dacă vom sta în poziția de victimă sau nu. Intrarea lui Jupiter în Taur va veni cu daruri pentru semnele de pământ, iar tranzitul lui Marte în Leu va tuna și fulgera pentru alte semne. Cert este că trebuie să ne întâlnim cu viața așa cum este!

Taur/Ascendent în Taur

O dată la doisprezece ani beneficiezi de tranzitul lui Jupiter, considerat Marele Benefic, în semnul tău! Asta se va întâmpla începând cu 16 mai. Acolo unde ai plantat semințe, acolo vei culege primele roade. Sau îți vei face curaj să pornești pe un alt drum. Unul benefic care o să te ajute să cunoști oameni noi, să îți faci conexiuni și pe care să evoluezi. Jupiter crește, amplifică, expandează. Mai ales dacă ai încredere în tine și o doză suplimentară de optimism. Vei fi chiar printre binecuvântații anului 2023!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter întră în Casa a cincea după 16 mai și va sta tot acolo până în 2024. În Casa a cincea, Jupiter creează premisele pentru o nouă viață. Poate fi vorba despre o naștere, despre expresivitate, despre o nouă viață a sufletului. Poți fi bucuros și vei avea parte de multă dragoste, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Poți să-ți dorești mult un copil sau vrei să dai naștere unui proiect nou. Este o perioadă bună să creezi și să generezi lucruri care să te bucure pe tine, dar și pe alții.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

După 16 mai, Jupiter întră în Casa a 9-a, unde va sta tot anul. Dacă de la începutul anului și până acum nu ai mai reușit să vezi luminița de la capătul tunelului, după această dată, situația se schimbă. Începe o perioadă minunată dacă vrei să te muți, să mai construiești la casă sau chiar să pleci din țară. Vei învăța și lucruri noi. Călătorește și studiază, fără să uiți și de partea spirituală. Mulți dintre nativi își pot cunoaște marea dragoste peste hotare. Cu Jupiter în casa a 9-a ai nevoie de obiective îndrăznețe, pe termen lung, și nu doar de planuri pentru mâine sau poimâine. 

Pești/Ascendent în Pești

Unele dintre tranzite îți vor prii în continuare, dar intrarea lui Marte, “Micul Malefic”, în casa a șasea, cea a sănătății și a muncii, după 20 mai, nu sună deloc bine! Teoretic, nu ar fi neapărat un tranzit problematic, dar să nu uităm că “beneficiezi” și de prezența lui Saturn, cunoscut ca “Marele Malefic”, în semnul tău. Cu alte cuvinte, din mai ar fi bine să îți revizuiești atitudinea față de modul în care muncești. Ca s-ar putea să descoperi că te pândește un sindrom al impostorului din cauză căruia îți depășești limitele și organismul nu va mai face față. În plus, gestionarea stresului de la serviciu, mai ales rezultat din conflictele cu colegii, nu va mai fi la fel de eficientă. 

Rac/Ascendent în Rac

Din mai, vrei nu vrei, partea financiară nu va mai funcționa ca în ultimele luni. Te vei sătura de cârpeli peste cârpel. Nu îți face planuri mari cu bugetul pe următoarele luni. Ar fi indicat să îți faci și un buget de risc de care să nu te apropii decât în cazuri extreme. Marte în Casa a 2-a vrea să îți arate că uneori cheltui banii într-un mod obsesiv compulsiv și că dacă nu ai economii, e vai și amar! Nu mai arunca cu banii în stânga și în dreapta și învață să îți valorifici mai mult și timpul. Ai grijă când dai bani cu împrumut, dar și când primești bani cu împrumut.

Balanță/Ascendent în Balanță

Dacă vei funcționa doar pe baza așteptărilor, trebuie să știi de pe acum că vei avea multe de pierdut! Vor apărea numeroase disensiuni cu prietenii tocmai din cauza faptului că aceștia nu se vor comporta așa cum îți vei dori tu. Cu Marte în casa a 11-a pot apărea și invidii, orgolii amplificate și vorbe spuse la nervi. În plus, nici partenerul nu îți va da dreptate, tocmai pentru că își va da seama că tu nu vrei să depui deloc efort pentru a deveni autonom. Încearcă să nu îți impui ideile cu forța, vei obține exact opusul. 

Citește și 5 mai: Eclipsa de Lună/ Luna Plină în Scorpion. Avertisment pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel