Blocări, încetiniri și amânări cu Saturn retrograd în Pești, din 17 iunie. Părerea astrologului Danielei Simulescu - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Pe 17 martie, Saturn va fi retrograd în ultimul semn al zodiacului. Iată ce ne spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro!

În curând, vom avea parte de retrogradarea lui Saturn în Pești. 

Tot ce ai construit după data de 7 martie, când Saturn a intrat în acest semn, va fi testat până pe 4 noiembrie, când planeta disciplinei va reintra în mers direct.

Senzația principală va fi aceea că totul este blocat, încetinit și amânat. Dar să nu uităm că, de fapt, Saturn vrea să îți arate ce este cu adevărat realizabil și acea parte din mintea ta care nu are nicio legătură cu realitatea.

Desigur, nativii cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor avea mai mult de muncă. Pentru absolut orice.

Află părerea astrologului Daniela Simulescu!

„Este prima retrogradare a lui Saturn de când a intrat în Pești. Să ne amintim câteva lucruri. Această planetă și-a început tranzitul în ultimul semn al zodiacului pe data de 7 martie. Va rămâne aici până în 2026, cu o scurtă pauză în 2025, când va intra în Berbec, dar se va reîntoarce în Pești.

Acesta afectează foarte mult primul decan al Peștilor, așa că dacă vă știți că aveți Venus, Mercur, Luna, Marte, Soarele, Ascendentul, Nodurile sau unghiuri importante aici, această retrogradare a lui Saturn vă va pune pe jar. 

Așa că s-ar putea să resimți unele neplăceri, cel puțin până în noiembrie, când își va opri retrogradarea.

Merită să atragem atenția și nativilor care au planete foarte importante în primele grade ale Peștilor, cum ar fi Soarele și Luna. Fiindcă vin foarte multe teste, depresii, limitări.

Saturn va fi retrograd între 17 iunie și 4 noiembrie. Gândiți-vă puțin, mai ales dacă aveți marcaj mutabil, din martie până acum, unde ați simțit că lucrurile încetinesc. Pentru că Saturn vine și amplifică totul, odată cu retrogradarea.

Cine era Saturn? Cronos, părintele timpului, al exigențelor, al durității. Cel care este aspru, implacabil și calculează totul foarte atent.

Oamenii apelează des la astrolog când au în hartă un tranzit de-al lui Saturn, pentru că nu își mai găsesc sensul sau cred că au așa numitele "cumpene". Saturn se pricepe să ne ofere foarte multe întrebări existențiale.

De asemenea, Saturn vrea să facem totul cât mai autentic. Dar în egală măsură, încetinește procesul, pentru că nu vrea scurtături și nici lucruri făcute pe repede înainte. Lui Saturn nu îi plac lucrurile făcute de mântuială, ci apreciază efortul și munca grea.

Saturn are darul de a lipi relațiile, dar și darul de a îți arăta că nu ești în relația potrivită. Și de a cocoșa, atât la propriu, cât și la figurat. De pildă, sunt oameni care au în tranzit Saturn peste ascendent și se întâmplă ceva cu sistemul lor osos, cu coloana, nu se mai simt ca înainte.

Așadar, ai grijă la relație, la job, la sănătate, la parteneriate. Saturn nu are timp de emoții și vrea să faci diferența dintre realitate și imaginație. Trebuie, de fapt, să separăm ce este mâl de ce este apa curată. Această planetă vrea să ne arate care este viața adevărată, să nu mai fim atât de visători.

Trebuie să ne axăm mai mult pe ce facem aici și acum. Arhetipul Peștilor are și această tendință de a se victimiza, pentru că se simte neajutorată. Ori Saturn îi obligă pe acești oameni să nu se mai plângă, să își vadă limitările și condiția umană.

Saturn este cel care ne mai scutură puțin și ne mai ia din iluzii. Vrea să ne aducă mai mult cu picioarele pe pământ, ținând cont de vremurile pe care le trăim.

Avem nevoie de trecerea la acceptare. Să nu ne plângem non stop, pentru că nu vor veni lucruri bune.

Mulți nativi își pot da seama că nu și-au ales domeniul care trebuie sau că nu sunt în relația în care trebuie. Dar, dacă ești la locul potrivit, Saturn te ajută și te sprijină că să construiești și mai mult.”

Vezi emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu!

Vezi articolul: Saturn în Pești din martie 2023 până în mai 2025. E ultimul ceas al omenirii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel