Blue Monday. Previziuni astrale pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile zilei pentru nativi!

Astăzi, 15 ianuarie, avem un sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești. Ne putem imaginația și inspirația la muncă. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. Aspectul potrivit pentru prima zi a săptămânii!

Soarele fiind în Capricorn, nu ne vom duce cu capul în nori prea mult. Pluto se pregătește să intre în Vărsător, iar această săptămână poate fi foarte importantă la nivel mondial.

Cu toate acestea, a treia zi de luni din luna ianuarie a fost denumită „Blue Monday” și este considerată cea mai tristă zi a anului. Se presupune că este cea mai deprimantă deoarece este atribuită unei combinații de vreme urâtă, liniștea post-Crăciun, finanțelor pierdute și rezoluții de Anul Nou abandonate.

Ziua în care renunțăm la rezoluțiile de Anul Nou (#DitchNewYearsResolutionsDay) marchează momentul în care recunoaștem că ceea ce ne-am propus în noaptea de Revelion a fost nerezonabil și irealizabil. 

Iată cum va arăta această zi pentru nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Din perspectiva astrologului, atunci când avem astfel de aspecte pe cer, trebuie să fii atent în cariera pe care ți-ai ales-o, dar și în relația pe care o ai cu autoritățile, în special cu șefii. Este posibil ca în aceste zile să se producă anumite schimbări care nu țin neapărat de tine.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Poți fi fericit pentru că Mercur se apropie de un trigon cu Jupiter, iar o credință interioară foarte puternică ar putea să te ajute în orice moment. Credința nu se referă doar la religie sau un cult religios, ci mai degrabă la cine ești tu și la istoria ta până acum în momentele grele.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o zi bună pentru romantism și pentru a te ocupa de lucrurile care îți fac plăcere, nu doar de serviciu și chestiuni administrative.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ceea ce spui astăzi te va ajuta să cucerești. Este posibil să asculți, dar și să auzi în același timp. Oamenii te vor aprecia pentru prezența ta puternică în momentul în care ești acolo cu ei.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În momentele grele, când simți că nimeni și nimic nu te mai ajută, este necesar să-ți acorzi timp.

Pești/Ascendent în Pești

Soarele din casa a 11-a face sextil cu Neptun din semnul tău. Oamenii din jurul tău au nevoie de implicarea ta în viețile acestora. Indiferent de problemele pe care le ai, trebuie să fii mai sociabil.

Citește și O zodie care se concentrează numai pe carieră în luna ianuarie. Oare își atinge obiectivele cu succes?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel