Blue Monday şi Luna Plină în Rac, influenţa pentru fiecare ZODIE

astrosens Team | Dată: 13 ian 2022, 13:50 | Categorie: Diverse
Blue Monday şi Luna Plină în Rac, influenţa pentru fiecare ZODIE (sursa foto: Neven Krcmarek / Unsplash)
EXCLUSIV
Blue Monday şi Luna Plină în Rac, influenţa pentru fiecare ZODIE (sursa foto: Neven Krcmarek / Unsplash)

Fie că vrei să crezi sau nu, Blue Monday este o zi oficială şi în acest an, efectele sale pot fi întărite de un aspect astrologic intens şi emoţional, respectiv Luna Plină în Rac. Ce legătura au una cu cealaltă? Află din acest articol!

Blue Monday are loc în acest an pe 17 ianuarie, chiar cu o zi înainte de Luna Plină în Rac. Ne putem aştepta la un cumul de emoţii puternice, dar psihologii şi astrologii vin în ajutor cu recomandări pentru a trece cu bine de aceste zile încărcate.

Blue Monday şi Luna Plină în Rac

"În 2022, Blue Monday se petrece exact lângă Luna Plină în Rac, de pe 18 ianuarie. Un eveniment astrologic menit să ne provoace în mod radical emoțiile. Opoziția Lunii Pline cu Pluto va distruge orice scut/mecanism de protecție și ne va obliga să ne confruntăm în primul rând cu emoțiile negative.

Bineînțeles, în primă fază, le vom observa la alții. Deci dacă în jurul datelor 17-18 ianuarie, este ceva ce te deranjează la oamenii din jurul tău, este clar că ai o problemă. Și că exact ce disprețuiești la alții, exact acele lucruri sunt în tine și nu ți le accepți. Și că depinde doar de tine să faci ceva pentru a găsi o rezolvare.

Tot atunci, Mercur retrograd va fi conjuct cu Saturn, în semnul Vărsătorului, deci vor apărea și multe blocaje la nivel de comunicare.

Astrele îți recomandă să te odihnești în acele zile, să scrii pe o foaie ce te deranjează, să dormi cât mai mult și să nu iei decizii impulsive. Cu răbdare, vei trece peste toate", a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Luna Plină în Rac

Luna Plină arată că vrem să facem o schimbare. Racul vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim.

Luna Plină fiind pe axa Rac - Capricorn, vorbeşte despre noi începuturi în urma unor renunţări. Luna Plină este o fază de genul "până aici se poate. Mai mult de atât nu pot".

Semnele care vor fi cele mai afectate:

Vorbim în primă fază de semnele cardinale. Ele vor fi cele care vor sesiza în jurul lor că se întâmplă lucruri. Dacă ştii că ai în astrogramă Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn, vei resimţi din plin Luna aceasta Plină. Acolo e nevoie de un nou început:

Cum vor fi afectate zodiile de Luna Plină de pe 18 ianuarie:

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Soarele este în casa a 10-a, lângă Pluto. Este despre cariera, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. Se vor întâmpla lucruri pe plan profesional.

Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Taur / cei cu ascendent în Taur

Avem Soarele lângă Pluto în casa a 9-a şi Luna Plină în casa a 3-a. Da, tu ţi-ai parcurs viaţa aşa cum ai învăţat, dar oamenii nu au învăţat acelaşi lucru şi nu e cazul să îi mai respingi.

Tot cu această Lună Plină şi cu Soarele lângă Pluto poate să fie un moment din acela în care să vrei să înveţi ceva nou, să renunţi la ce ai învăţat până acum şi să te gândeşti la altceva.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Luna Plină zice: "Nu mai trăi azi şi acum din punct de vedere financiar!" 

Pentru că este posibil, dacă nu faceţi ceva în acest sens, să se întâmple în viaţa voastră tot felul de lucruri sau să auziţi de cineva care a rămas fără bani, fără pensie şi să vă treziţi. Deci, aveţi grijă la zona financiară.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Toată zona de relaţii, mai ales că este şi Venus retrogradă în casa a 7-a acolo, va avea de suferit. Trebuie să aveţi mare grijă cu la relaţii, la cine vă întoarceţi în perioada aceasta sau cui îi daţi mai multă putere. 

Voi aţi vrea să nu schimbaţi nimic, dar iată că vine viaţa în jurul datei de 18 şi o să vă arate că trebuie să schimbaţi ceva. Că dacă nu schimbaţi, nu o să fie nimic bun. Deci, aveţi grijă pe plan relaţional!

Leu / cei cu ascendent în Leu

Dacă voi până acum eraţi obişnuiţi să munciţi într-un fel, această Lună Plină vă arată că se poate şi altfel, că sunt şi alte condiţii sau metode de lucru.

Se vor schimba condiţiile de lucru şi poate învăţaţi să mai delegaţi, să nu le faceţi voi pe toate.

Şi grijă mai multă şi la sănătate!

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Conjuncţia Soare - Pluto va fi în casa a 5-a şi Luna Plină va fi în casa a 11-a.

Vedeţi voi, în momentul în care vreţi să vă trăiţi viaţa, v-ar prii să nu vă mai comparaţi cu alţii.

Puţină grijă la relaţiile cu copiii!

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Eu v-aş recomanda să nu staţi foarte mult la locul de muncă. În momentul în care exageraţi cu munca, este de fapt o fugă de problemele de acasă. Sau o fugă de a sta cu copiii, cu familia. O fugă!

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

S-ar putea să vă priască această Lună Plină. Vă merge mintea, găsiţi soluţii foarte repede, faceţi drumurile necesare, nu sunteţi leneşi.

Un singur lucru vă atrag atenţia: deciziile familiei să nu vă influenţeze atât de mult. 

E o perioadă bună de călătorit şi de învăţat. Mai uşor cu bârfele!

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Poate ați cheltuit prea mult, poate nu vă plătiţi datoriile mai întâi şi rămâneţi fără bani la sfârşit de lună. Luna asta Plină vă provoacă pe plan financiar.

Chiar vă invit să vedeţi cât salariu luaţi, ce faceţi cu el şi vedeţi ce se întâmplă.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Sunt zile minunate în jurul datei de 18 ianuarie de a vă gândi la cine sunteţi voi. Soarele lângă Pluto vorbeşte de probleme de sănătate pe care nu vi le acceptaţi.

Această conjuncţie mai vorbeşte şi despre o nevoie de a nu mai lua decizii pentru alţii.  Luaţi decizii doar pentru voi.

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Grijă la sănătate. Grijă la condiţiile de lucru. Grijă la cât de mult munciţi când aţi putea să mai delegaţi şi vedeţi cât de mult vă agăţaţi de trecut. Că dacă vă agăţaţi de trecut, nu e bine.

Luna Plină de pe 18 ianuarie s-ar putea să vă provoace serios să vă daţi seama că trecutul chiar nu mai este bun. Asta însemnând un fost partener, un fost loc de muncă, foşti colegi. 

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Soarele va fi în conjuncţie cu Pluto în casa a 11-a, ceea ce înseamnă că doar voi vă puteţi decide următorii paşi şi doar voi vă puteţi alege ce veți face din punct de vedere profesional. Aşteptările nu vă vor fi împlinite, dar nu se întâmplă degeaba asta. Pentru că e Jupiter în semnul vostru şi vă provoacă să faceţi o schimbare.

E un ultimatum legat de planurile de viitor. Nu mai exageraţi cu nivelul de suportabilitate şi de toleranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play