"Bobârnace" de la astre pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion și Pești. Previziuni până pe 28 octombrie.

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Câteva dintre semne vor trebui împinse de la spate. 

În curând se face o lună de când Jupiter și-a început tranzitul prin Berbec. Va sta în acest semn până pe 28 octombrie. Și dacă încă nu ați început să simțiți semnele lui, poate că este cazul să vă amintim ceva. Lui Jupiter îi plac încrederea și curajul. Berbecul este semnul începutului. Puse cap la coadă, recomandările noastre ar fi să nu mai așteptați să se întâmple ceva. Ci să îndrăzniți!

Provocările pe care le aduce Uranus în viața ta până în 2026. Super-vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Ieșiți de la naftalină, spargeți gheața, îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Acest articol nu este pentru cei care beneficiază deja de tranzitul lui Jupiter în Berbec, ci pentru cei care se vor trezi mai greu. Poate au nevoie de un "bobârnac" astrologic!

Taur/ Ascendent în Taur

Jupiter tranzitează casa a 12-a. Vorbește despre vindecare, despre sănătate fizică și emoțională. S-ar putea să aveți niște pierderi între mai și octombrie. S-ar putea să aveți în viața voastră o formă de abandon, însă orice abandon prin care treceți, ar putea să fie o mare salvare. Chit că voi sunteți abandonați sau voi îi abandonați pe alții. Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar ele vin strâns legate de tot ce înseamnă toxic. Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig.

Rac/ Ascendent în Rac

Vine momentul în care trebuie să vă gândiți la statutul vostru profesional. S-ar putea să vi se pară că aveți prea multe de făcut. Nu mai puteți echilibra toate treburile pe care le aveți atât la muncă, dar și acasă. E posibil să se ivească o cerere în căsătorie. S-ar putea să vină niște proiecte de unde nu vă așteptați. Profesional, însă, va fi foarte bine, dar trebuie să faceți și voi ceva pentru asta.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Jupiter tranzitează casa a 8-a. Vorbim despre moșteniri, fonduri, dar și despre vindecarea sufletului, despre traume. Unii dintre voi pot ieși din fazele de negare și furie. Cu Jupiter în casa a 8-a veți avea puterea să treceți peste un doliu la propriu sau la figurat. Totodată, vorbim puțin și de partea sexuală, de zona intimă. E  un moment bun de descoperire, de vindecare, dar și de comunicare. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Jupiter tranzitează casa a 6-a și vă aduce multă muncă, foarte multă muncă. Din mai până în octombrie nu o să mai aveți timp de nimic. Nu doar că apar multe lucruri de făcut, ci voi singuri vă luați sarcini în plus, aveți tendința să suplimentați treburile doar pentru că vedeți că puteți. La un moment-dat toate acestea vă vor depăși. Din octombrie o să vă dați seama cu adevărat cât puteți duce, unde sunt limitele voastre, de fapt. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, dar s-ar putea să aveți mai multă încredere în cineva decât este cazul. Atenție la sănătate, la oamenii pe care trebuie să îi îngrijiți. Dacă vreți să schimbați locul de muncă, avându-l pe Jupiter în casa a 6-a, este nemaipomenit.

Pești/ Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 2-a. Vreți bani, vreți mult mai mulți bani. Dar Jupiter în casa a 2-a vorbește și despre cum să fiți voi mai eficienți pentru a putea primi mai mulți bani. Ce faceți acum între mai și octombrie va avea efecte în 2023. Atenție și unde cheltuiți peste măsură. Nu cumpărați obiecte scumpe, doar pentru a le cumpăra. Luați lucruri de calitate, dar care să vă folosească, nu doar să atrageți atenția, nu vă întindeți mai mult decât e cazul. Oferiți-vă vouă înșivă valoare, faceți cursuri, investiți în educația voastră, mai degrabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel