Cadoul de Crăciun PERFECT pentru fiecare ZODIE!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cadoul de Crăciun PERFECT pentru fiecare ZODIE! (sursa foto: Pixabay)
Cadoul de Crăciun PERFECT pentru fiecare ZODIE! (sursa foto: Pixabay)

Cu Crăciunul apropiindu-se, aproape toată lumea se încurcă prin magazine și platforme de cumpărături online pentru a găsi cel mai perfect și potrivit cadou pentru prietenii și familia lor. Indiferent dacă îţi vizitezi părinții după o perioadă lungă sau dacă te joci Secret Santa cu colegii de muncă, gândul la cadoul potrivit îţi ocupă mereu mintea. Dar nu te îngrijora, deoarece semnele zodiacale sunt o modalitate excelentă de a determina personalitatea. Așadar, aducem câteva idei perfecte de cadouri de Crăciun în funcție de fiecare zodie. Pentru mai multă inspiraţie, poţi verifica şi ascendentul persoanelor pentru care faci cumpărături, dacă îl ştii. Spor la shopping!

Berbec

Berbecii au o dragoste pentru lucrurile pline de acțiune și preferă întotdeauna să trăiască aventuri. Le-ar plăcea să aibă ceva interesant, care să se potrivească cu personalitatea lor de foc. Echipamentul sportiv poate fi o alegere bună pentru un cadou. Berbecii iubesc și cadourile strălucitoare și colorate, în special culoarea roşie.

Berbecii au o energie foarte tinerească care nu se estompează odată cu vârsta. Le place să fie mereu pe afară, să exploreze tot ce le oferă viața. Preferă experiențele în detrimentul lucrurilor materiale, așa că ar putea aprecia un cadou care îi menține activi. Încearcă o nouă bicicletă cu care să se plimbe prin oraș sau o colecție de cărți de reţete uşoare şi sănătoase pentru a-şi menţine fizicul activ.

Taur

Taurii iubesc luxul. S-ar putea să se arate ca o persoană practică, cu picioarele pe pământ, dar le plac cadourile care îi fac să se simtă extravaganţi. Nu dai greş cu genți luxoase, pantofi sau orice face un nativ Taur să se simtă fabulos.

Sunt receptivi la orice face apel la cele cinci simțuri ale lor. Le plac articolele care miros bine și se simt plăcut la atingere. Un cardigan sau un fular moale și confortabil din caşmir sau la un ulei de corp de calitate superioară, un parfum scump. De asemenea, au tendința de a avea pofte dulci, așa că nu poți greși niciodată cu un coș plin cu deserturi fine, din cele mai bune ingrediente.

Gemeni

Au tendința de a oferi indicii pentru ceea ce își doresc de sărbători. Sunt introvertiți, așa că sunt destul de timizi în a se exprima direct. Vor aprecia cu adevărat dacă le oferi un joc video, o colecţie de filme, documentare.

Gemenilor le place să-și țină mintea constant ocupată. Ei rămân la curent cu cele mai recente știri și își petrec cea mai mare parte a timpului citind, scriind sau vorbind cu prietenii. Încearcă un cadou care necesită o muncă mentală, cum ar fi un puzzle sau un set de cărți. Gemenii iubesc și cadourile tehnologice, așa că o imprimantă pentru smartphone i-ar ajuta să țină evidența tuturor activităților lor sociale recente.

Rac

Cu siguranță și-ar dori ceva care să le amintească de cei dragi. Prin urmare, un cadou atent îi va bucura cu adevărat. Le-ar plăcea foarte mult dacă le oferi ceva care are multă semnificație.

Racii se simt cel mai confortabil atunci când petrec timp acasă. Ei tind să se ferească de locurile aglomerate și ar prefera să aibă oameni invitaţi acasă. Pentru a adăuga o notă caldă și primitoare locului lor, oferă-le un set distractiv de veselă sau o lampă colorată. Racii iubesc, de asemenea, hainele care servesc drept imbrăcăminte de casă, precum un compleu tricotat, o rochie de casă drăguţă sau un halat pufos.

Leu

Le place să fie vedeta în cercul lor, așa că un cadou strălucitor este o opțiune grozavă. De asemenea, le-ar plăcea o ieşire la un restaurant elegant. Nu dai greş nici cu articole de îmbrăcăminte și accesorii.

Leilor le place să facă o declarație și își doresc întotdeauna ca atenția să fie asupra lor. Atitudinea lor dramatică se reflectă și în gusturile lor materiale, deoarece sunt atrași de articolele în culori strălucitoare și imprimeuri puternice. O pereche de cercei din cristal sau un accesoriu de păr cu pene adaugă o notă extravagantă aspectului lor. Leii au și o latură foarte creativă, așa că s-ar bucura de un nou proiect de artă, cum ar fi un nou set de acuarele.

Fecioară

Oamenii din acest semn zodiacal sunt foarte creativi și iubesc caracterul practic și funcționalitatea. Le-ar plăcea un cadou care să le permită să-și exploreze eficiența și creativitatea. Orice trusă de bricolaj, ustensile, gadgeturi le vor atrage cu siguranță atenția.

Fecioarele au un mod foarte particular de a face lucrurile. Fiecare articol pe care îl dețin trebuie să aibă un anumit scop, așa că le-ar plăcea un cadou care să îi ajute să rămână organizați. Gândiți-vă la un suport de scrisori decorativ sau la un ceas de buzunar pentru a ține evidența timpului. Fecioarele tind să fie, de asemenea, destul de conștiente de sănătate, așa că un nou echipament le-ar putea încuraja să mai facă o pauză de birou și să meargă la sală.

Balanţă

Balanţele iubesc un cadou care poate completa stilul lor grozav de design. Întotdeauna caută vaze și bunuri decorative frumoase, care să le poată completa casa. Prin urmare, le-ar plăcea un cadou pentru casa lor.

Balanțele sunt atrase de călătorii, artă și cultură. Apreciază frumusețea vieții și sunt atrase de articole care au un sens. Un tablou artistic colorat sau o carte care personalizată special pentru ele ar fi cadourile perfecte. Deoarece Balanțelor le place, de asemenea, să experimenteze locuri noi, o valiză frumoasă ar fi bună pentru orice călătorie viitoare.

Scorpion

Nu sunt neapărat pretențioși și ar adora cadourile de orice fel. Le-ar dori să aibă ceva neașteptat, deoarece le plac surprizele. De asemenea, le place ceva misterios cu care să se joace.

Scorpionii sunt interesați de modul în care lucrează oamenii. Întotdeauna sapă sub suprafață, dorind să descopere adevărul în viață. O lumânare cu tematică astrologică ce le dezvăluie trăsăturile interioare de personalitate sau un pachet de tarot ar fi chiar idei distractive pentru aceşti nativi. Deoarece Scorpionilor nu le place să atragă atenția asupra lor, ei preferă îmbrăcămintea și accesoriile în culori mai închise, cum ar fi o pereche de papuci de catifea sau un parfum cu mosc.

Săgetător

Au mereu poftă de călătorie și le place să cumpere bunuri pentru călătorii, care le oferă un plus de confort. Așadar, oferindu-le produse prietenoase pentru călătorii sau o carte de călătorie exclusivă poate fi cea mai bună alegere.

Săgetătorilor le place să iasă din zona lor de confort. Le place să interacționeze cu culturi străine, deoarece au nevoie de aceste aventuri îndepărtate pentru a evita să devină agitați. Oferă-le o cutie de valută pe care să o poată folosi în străinătate sau o pereche de cizme negre cu care pot merge oriunde. Deoarece sunt și cititori pasionați, o colecție de cărți clasice i-ar ajuta să îşi alimenteze căutarea nesfârșită pentru mai multe cunoștințe.

Capricorn

Sunt practici și își doresc, de asemenea, lucruri pe care să le poată folosi în mod regulat, mai degrabă decât să primească un cadou care nu le este de folos. Sunt cunoscători de tehnologie, iar un kindle ar completa utilul cu plăcutul pentru ei.

Pentru toate acele dimineți devreme și nopți târzii la birou, un aparat de cafea elegant sau un telefon nou îi vor ajuta să-şi mențină programul. Totuși, ei tind să aibă o minte unică atunci când vine vorba de obiectivele lor de carieră, așa că ar putea avea nevoie de un set spa acasă pentru a se calma și relaxa. Când vine vorba de îmbrăcăminte și accesorii, Capricornii apreciază piesele clasice care nu se demodează niciodată, cum ar fi o pereche atemporală de mănuși din piele neagră. Condiţia este să fie de calitate!

Vărsător

Să le oferi Vărsătorilor ceva memorabil este o idee grozavă. Ar aprecia o scrisoare scrisă de mână sau chiar le-ar plăcea dacă le-ai oferi o cutie de ciocolată. Ramele foto sau ceva unic le pot lumina întotdeauna starea de spirit.

Vărsătorii se gândesc mereu la viitor și își petrec zilele cu capul în nori. Deoarece le este greu să rămână cu mintea în prezent, o plantă în ghiveci le-ar oferi ceva de care să aibă grijă. Vărsătorilor le place să primească cadouri care sunt cumva unice și pe care nimeni altcineva nu le deține. Ar aprecia un tort deghizat în carte sau o pereche de cercei  pentru a-și celebra semnul individual.

Pești

Sunt oameni foarte sensibili și grijulii, așa că un cadou atent va fi ideal. Ei vor aprecia cu adevărat dacă cineva le dărui ceva făcut manual în loc de un cadou de lux. Cărțile, seturile de artă sau lămpile frumoase sunt şi ele printre favoritele lor.

Peștii sunt adesea copleșiți de propriile emoții. Ei înțeleg cu ușurință cum se simt alți oameni și energia mediului înconjurător, așa că trebuie să petreacă timp singuri pentru a-și reîncărca bateriile. Pentru cadoul perfect, încercați un set de dulciuri pentru a-și echilibra energia sau un caiet gol pentru a-și putea nota visele. De asemenea, Peștilor le place să se relaxeze acasă, așa că un set de pijamale frumoase îi va face să se simtă mai în largul lor.

surse: 

vogue.com

timesofindia.indiatimes.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel