CADOURI de la Venus pentru ȘASE zodii în luna iubirii. O zodie va iubi mai mult și mai intens

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Venus este în tranzit în semnul Peștilor până la 20 februarie. Este o perioadă optimă pentru iertare și împăcare, dar planeta iubirii aduce și beneficii importante unor zodii. Iată care este semnul din zodiac care o să iubească pătimaș!

Cu Venus în Pești, ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire.

Avem parte de romantism la cote uimitoare, practic ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile într-un mod artistic, pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Mai mult, Venus în Pești percepe, simte, își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm, să salvăm oamenii și plantele, să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Îți reamintim și că pe 15 februarie, Venus va face o conjuncție cu Neptun! Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Sau vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, de un vis, de o iluzie.

Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea devărate decepții amoroase. 

Ne putem vindeca, ne putem dizolva ego-ul. Dacă suntem în relații care sunt cu adevărat potrivite, le vom putea îmbunătăți adăugându-le o notă de imaginație, de creativitate, dezvoltând obiceiuri noi care să reaprindă flacăra pasiunii și să readucă fluturii din stomac, însă toate acestea trebuie să fie făcute într-un mod cât mai obiectiv.

Ce cadouri are Venus în Pești pentru ȘASE zodii?

Berbec/Ascendent în Berbec

În acest semn, Venus va fi în tranzit în Casa a 12-a. Așadar, Berbecii se pot bucura până pe 20 februarie de împăcarea cu sinele. Ai ocazia să simți iubirea din trecut sau să rememorezi anumite momente frumoase, care te-au încântat. Apoi, mai ai timp să faci pașii necesari vindecării. Să închizi răni mai vechi. Poți să găsești sprijin sau ajutor de unde te aștepți mai puțin. Cei din jur o să-ți admire blândețea.

Rac/Ascendent în Rac

La acest semn de apă, Venus tranzitează Casa a 9-a. Așa că Venus îți poate aduce călătorii. Nu neapărat fizice, pot fi și dintre cele spirituale sau emoționale, care te pot conecta mai profund cu această latură a ta. Tot Venus îți aduce daruri și în zona de studii. Este un moment bun să îți stabilești obiectivele sau să treci un examen, fiindcă vei avea spor la învățat.

Leu/Ascendent în Leu

Leul este zodia care poate iubi mai mult și mai intens în această lună. Venus tranzitează Casa a 8-a. Este vorba acum despre magnetism, pasiune și contopire. Pe de altă parte, poți fi atras de tot ce înseamnă ocultism sau mister. Ai grijă la conjuncția dintre Venus și Neptun de pe 15 februarie, fiindcă poți să dai crezare unor subiecte dubioase. În domeniul profesional, pot să apară oameni care te ajută sau care îți oferă fonduri.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La Scorpioni, Venus tranzitează Casa a 5-a, a iubirii și a creativității. Așa că Venus te duce în direcția jocurilor, a provocărilor și a copiilor. Este o lună ideală să faci copii, să iei o decizie de a face copii, dar și să te apropii de cei pe care îi ai deja. O să ai niște beneficii uimitoare. Nu în ultimul rând, Venus îți aduce și o doză serioasă de romantism.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus tranzitează Casa a 3-a. Asta înseamnă că relațiile cu surorile și frații se pot îmbunătăți simțitor. Ar fi bine să faci și tu primul pas, să îi suni sau să le scrii. O să comunici grozav atât acasă, cât și la locul de muncă. Dar ascultă-i și pe cei din jur. O să ai daruri oratorice nemaiponenite. Însă, trebuie să eviți promisiunile. Nu crede prea mult nici în ale celorlalți.

Pești/Ascendent în Pești

Venus este în tranzit în semnul tău! Așa că profită de această perioadă să îți schimbi garderoba și înfățișarea. Simte-te bine în pielea ta. Ca să-i poți iubi pe ceilalți, trebuie să înveți să te iubești mai întâi pe tine. Mai mult, sunt zile bune ca să stai în compania celorlalți și să te bucuri de viață. Exprimă-te liber, fiindcă vor apărea multe oportunități.

Vezi și: INDICIILE care îţi spun că te-ai îndrăgostit în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel