Câinele perfect pentru ZODIA ta vs. pisica perfectă pentru tine

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pisică / Foto Pexels
Pisică / Foto Pexels

Oricine a avut grijă de un patruped ştie cât de multă iubire poate oferi şi cât de repede câştigă statutul de „membru” al familiei. Te-ai gândit vreodată care e câinele perfect pentru zodia ta sau care e pisica perfectă pentru semnul tău zodiacal? 

Câinele perfect pentru fiecare zodie

Berbec: Ciobănesc german

Fiind primul semn al zodiacului și un semn de foc asertiv care ia inițiative, personalitatea ta este oglindită de ciobănescul german. Condus de Marte, Zeul Războiului, Berbecul este gata de acţiune, la fel ca această rasă orientată spre misiune.

Taur: Basset Hound

Taurul este condus de Venus, planeta plăcerii, și este cunoscut pentru că este un mare fan al relaxării, la fel ca acest echivalent canin care adoră un pui de somn dulce.

Gemeni: Russell Terrier

Dacă te-ai născut sub acest semn de aer sociabil și vorbăreț, de multe ori zumzăi de la un lucru la altul. Gemenii sunt foarte comunicativi, fiind conduși de mesagerul Mercur. De aceea s-ar putea să te înţelegi foarte bine cu această rasă de câine. Este un patruped curios căreia îi plac trucurile şi sunt cunoscuți pentru că sunt foarte vocali și inteligenți.

Rac: Collie

Ca un semn de apă sentimental, grijuliu, care poate înţelege emoțiile altora și are aptitudinea de a oferi sprijin cald și iubitor la fiecare pas, te-ai putea înţelege de minune cu acest căţel.  

Leu: Golden Retriever

Leii strălucitori, iubitori de lumina reflectoarelor, conduși de soare, nu pot să nu fie vedetele principale în toate spectacolele. Un golden retriever, adesea reprezentat ca fiind un câine de familie în filme și emisiuni TV, va fi o potrivire perfectă pentru tine.

Fecioară: Pudel în miniatură

Dacă te-ai născut sub acest semn de pământ sensibil și orientat spre a-i ajuta pe ceilalţi, te-ai putea vedea în mini-pudelul inteligent, orientat spre oameni. Conduși de Mercur, Fecioarele sunt inteligente și comunicative, la fel ca această rasă elegantă.

Balanță: Bichon havanez

Ca un semn de aer simpatic și social, al cărui conducător este Venus iubitor de frumusețe, echivalentul tău canin este fără echivoc Bichonul havanez. Balanțele sunt cunoscute pentru că sunt fermecătoare, iubitoare de pace și apreciază orice ocazie de a-i distra pe alții.

Scorpion: Basenji

Dacă te-ai fi născut sub acest semn dinamic, misterios, foarte concentrat, nu ți-ar fi greu să te înţelegi cu un patruped din rasa Basenji. Aceşti câini sunt independenți, unici și curioși. Conduși de Marte îndrăzneț și de puternicul Pluto, Scorpionii sunt hotărâți, rezervați și magnetici, la fel ca acești pui care latră puţin dar ştiu ce vor.

Săgetător: Husky siberian

Ca un semn de foc zgomotos, jovial, al cărui conducător este expansivul şi norocosul Jupiter, îți poţi vedea spiritul în mult iubitul husky siberian. Săgetătorul este despre aventură și divertisment la fel ca aceşti căţei expresivi și carismatici.

Capricorn: Ciobănesc de Berna

Dacă v-ați născut sub semnul pragmatic, condus de pământ, condus de un maestrul serios Saturn, echivalentul dvs. canin este, fără îndoială, câinele de munte bernez. Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt harnici și devotați, la fel ca acești canini sârguincioși și loiali.

Vărsător: Shiba Inu

Ca un semn progresiv, orientat spre viitor, independent, condus de Uranus rebel, care schimbă jocul, s-ar putea să descoperi că Shiba Inu ţi se potriveşte. Vărsătorii sunt super-inteligenți și merg pe ritmul tamburului lor la fel ca aceşti patrupezi. 

Pești: Cavalier King Charles Spaniel

Dacă te-ai născut sub semnul creativ, artistic al apei, condus de Neptun spiritual, magic, te-ai putea simți conectat la Cavalier King Charles Spaniel. Nativii Peștii sunt empatici, sensibili şi doresc doar să absoarbă toată dragostea ca această rasă loială, incredibil de dulce.

 

Pisica perfectă pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Pisica Siameză: Având în vedere cât de energici și entuziaști pot fi nativii Berbec, nu este surprinzător faptul că aceștia se potrivesc adesea bine cu pisicile siameze. Sunt comunicative și se știe sunt pe placul oamenilor. Aceste pisici pot fi la fel de entuziasmate de tine ca și tu de ele.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Pisica Ragdoll: nativii Taur sunt cunoscuți pentru trăsăturile lor puternice de personalitate - în special încăpățânarea. Este un lucru bun că pisicile ragdoll nu sunt doar frumoase, ci și destul de agreabile din punct de vedere al temperamentului. La urma urmei, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să intri într-o luptă (literalmente) cu pisica ta!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Pisica Van turcesc: Gemenii adoră să se distreze și să facă noi prieteni, așa că nu este de mirare de ce o pisică atât de jucăușă și sociabilă, cum ar fi o van turcească, i-ar plăcea deosebit unui nativ Gemeni.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Pisica Maine Coon: Loiale și sensibile, aceste ‚ghemotoace’ pufoase ar încălzi inima oricărui Rac. Spre deosebire de alte rase de pisici, afecțiunea va fi probabil reciprocă: aceste feline sunt cunoscute pentru că sunt atașate în special de oamenii pe care îi adoră.

Leu (23 iulie - 22 august)

Pisică Abisinian: Pisica abisiniană are obiceiul de a căuta mereu atenție și admirație. Având în vedere încrederea și ambiția Leilor, nu există nicio îndoială că această pereche va fura lumina reflectoarelor.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pisica Sphynx: Nativilor Fecioară le place să aibă totul în ordine cât mai mult posibil. Cu un sphynx, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că păr peste tot - deoarece aceste pisicuțe nu au!

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Pisica Tuxedo: Câțiva oameni din Balanță au nevoie de timp pentru a lua decizii. Dar de ce să aștepți să faci această alegere când pisicile super-inteligente și sociabile cu ‚frac’ sunt pachetul complet? Blana elegantă cu siguranță este un plus în ochii Balanţei.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pisica Russian Blue: Scorpionii au reputația de a fi lideri îndrăzneți, asertivi. Ghici ce? La fel și pisicile albastre de Rusia. Să sperăm doar că poți ține pasul cu aceste feline deosebite!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pisică Bengaleză: O mulțime de nativi Săgetător caută mereu următoarea aventură după colț. De aceea, aceste feline amuzante și pline de energie vor veni cu tine în următoarea călătorie, oriunde ar fi. Un alt punct bonus? Le place să meargă mult.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Pisica Korat: Pisicile Korat sunt relativ liniştite şi tind să formeze legături familiale puternice. Având în vedere cât de strâns legați sunt mulți Capricorni cu familiile lor, acest lucru va fi probabil un plus pentru ei.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Pisică Persană: Câțiva nativi Vărsător sunt libertini, dar și cu picioarele pe pământ, ceea ce este de bun augur pentru o pisică persană. Spre deosebire de alte pisici, aceasta nu are nevoie în permanență de atenția ta.

Pești (19 februarie-20 martie)

Pisica Ţestoasă: Nativii Pești sunt cunoscuți pentru că sunt atât profund emoționali, cât și extrem de creativi. Nu numai că pisicile cu blană care imită carapacea de broască țestoasă arată superb și artistic, dar vă pot ajuta, de asemenea, să vă atragă atenția ori de câte ori vă simțiți indispus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel