Câinii simt oamenii răi, e un fapt dovedit științific. Câinii pot să ne salveze viața. Bonus: ce anume din harta ta natală arată că ești iubitor de animale

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursă: Pexels.com
sursă: Pexels.com

Câinii sunt prietenii cei mai buni, mai credincioși și mai apropiați de oameni. Cu adevărat prieteni, câinii simt când ceilalți oameni sunt răi sau vor să ne facă rău. Totodată, câinii sunt cei care pot fi antrenați să detecteze cancerul sau să anunțe când urmează o criză diabetică. Și tu iubești câinii? Ce anume din harta ta natală te predispune la fi un mare iubitor de animale? Află mai jos!

Câinii pot recunoaște persoanele rău intenționate și există dovezi științifice în acest sens. Aceste animale fidele nouă au super puteri care te lasă să știi când poți avea încredere în cineva. O echipă de la universitatea Kyoto din Japonia a făcut un studiu publicat în revista „Animai Cognition” din 2015 prin care a demonstrat felul în care aceste animale înțeleg gesturile oamenilor. 

Câinii nu cred oamenii care mint, își folosesc experiențele negative ca să își dea seama când omul nu e de încredere. Nu doar oamenii, ci și câinii preferă o lume sigură în care să interacționeze doar cu cei în care au încredere.

Ei simt exact cum alți oameni îi tratează pe stăpânii lor, înțeleg dacă legătura dintre aceștia nu este una sănătoasă. În cadrul unui alt studiu citat de cei de la Bright Side, câinii au fost supuși interacțiunii cu niște grupuri de oameni care s-au comportat frumos cu stăpânii lor, dar și cu unii care au fost nepoliticoși. În urma experimentului, s-a constatat faptul că animalele au refuzat recompense de la cei care nu s-au purtat corespunzător cu stăpânii lor. În afară de asta, au arătat blândețe față de cei care i-au tratat frumos pe oamenii lor. Așadar, câinii simt cum interacționează alții cu stăpânii lor și își trag apoi propriile concluzii.

Totodată, cățeii noștri pot deosebi fețele fericite de cele triste, reușind să învețe expresiile feței. Ei simt frica, având un miros atât de dezvoltat, reușesc să miroasă reacțiile chimice care au loc în corpul nostru atunci când ne este foarte teamă. Stăpânii care sunt nesiguri pe ei, care sunt timizi, le pot transmite aceste trăsături câinilor lor.

Câinii pot să simtă și diverse boli și să ne salveze viața

Câinii pot simți cancerul, pot detecta cancerul de sân, dar și cancerul de colon. Celulele canceroase au un anumit tip de miros care nu există în țesurile sănătoase. Te pot avertiza în cazul unor crize diabetice. Un câine simte schimbările nivelului de zahăr în sânge și îți va da de veste când e nevoie să iei atitudine. 

Ce anume din harta ta natală te face mare iubitor de animale?

Astrologul Daniela Simulescu spune că s-ar putea să iubești animalele și să îți dorești să le ai mereu în preajmă, dar și să le protejezi dacă ai planete în casa a 6-a (precum Jupiter) dacă ai Luna în semnul Săgetătorului sau dacă ai planete în Fecioară. 

sursă: YouTube, Bright Side

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel