Calendar astrologic 11-17 decembrie: Lună Nouă în Săgetător și Mercur retrograd

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Luna Nouă în Săgetător marchează începutul unor noi etape. Tema predominantă a acestui eveniment este expansiunea orizonturilor.

Luna Nouă în semnul Săgetătorului aduce cu sine optimism, speranță și înțelepciune, contribuind la conturarea unui viitor mai promițător. Această perioadă subliniază importanța monitorizării energiei pe care o absorbi din mediul înconjurător, indiferent dacă este vorba despre lectură sau ascultarea unei melodii.

Orice aspect care nu contribuie la starea ta de bine ar trebui eliminat. Pentru că urmează o Lună Nouă în semnul Săgetătorului, vă puteți pune intenții legate de studiu, călătorii, libertate. 

Citește și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului.

Tot marți vom avea și un sextil între Mercur din Capricorn și Venus din Scorpion. Cuvintele noastre vor fi bine alese și ne vor ajuta să obținem ce ne dorim. 

Pe 13 decembrie, Mercur își începe ultima retrogradare din 2023, în semnul Capricornului. Mercur retrograd în Capricorn își propune să ofere o lecție importantă: visele însoțite de acțiuni concrete sunt cele care pot deveni realitate. Această retrogradare poate întârzia planurile sau obiectivele tale, aducându-ți conștientizarea că unele idei s-ar putea să nu funcționeze așa cum sperai. Este un moment în care forțarea lucrurilor nu va aduce rezultatele dorite. Este recomandat să fii mai conștient de evenimentele din carieră și să renunți la visarea cu ochii deschiși. Un alt aspect important este necesitatea de a aborda asumarea responsabilităților. Și să nu uităm de renunțarea la iluziile fără fundament. Mercur retrogradează în Săgetător începând cu data de 23 decembrie.

Pe 17 decembrie, urmează un careu între Soarele din Săgetător și Neptun din Pești. Soarele simbolizează energia conștientă, puterea personală și ego-ul individual. Este sursa luminii care ne călăuzește și identitatea care influențează toate aspectele vieții. Pe de altă parte, Neptun reprezintă capacitatea de a depăși realitatea și de a încuraja imaginația. Asemenea unei planete indigo, Neptun ne îndeamnă să ne extindem limitele și să ne conectăm cu natura. Cu toate acestea, Neptun aduce și elemente de dizolvare, haos și credință nelimitată.

Când Soarele se află în Săgetător, punem accent pe aventură și filosofie, în timp ce Neptun în Pești aduce un element de instabilitate și interferențe semnificative. Menținerea unui program devine dificilă, iar anxietatea îi poate afecta chiar și cei mai analitici indivizi. Există riscul de înșelare, (auto)dezamăgire și pierdere a energiei, motiv pentru care este esențial să fim atenți la evenimentele în care ne implicăm. 

Acest aspect îi va afecta mai ales pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Ai citit Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel