Calendar astrologic 11-17 martie: Venus în Pești și conjuncție Soare-Neptun

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Mercur va scăpa de influența conjuncției cu Neptun. 

Pe 11 martie, Mercur abia intrat în Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător. După ce trecut prin conjuncția cu Neptun și a fost dizolvat de acesta, iată că planeta transformării(Pluto) îl ajută pe Mercur să își recapete profunzimea și puterea. Vom comunica într-un mod mai asertiv și cu încredere. Să nu uităm că Mercur, când se plimbă în Berbec, intră, decide, pleacă. Nu stă să se mai gândească, să mai analizeze, să mai piardă vremea. Gata! Hotărâm aici, acum!

Pe 12 martie, Venus intră în Pești. Acest tranzit ne îndeamnă să ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție. Pe durata acestui tranzit, Venus se va întâlni cu Saturn și cu Neptun. Vom trece repede de la confuzie la blocaje în zona amoroasă, dar și financiară. 

Pe 13 martie, Juno retrograd din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Aici vom avea de-a face cu o serie de negocieri care se vor bloca. Iar nerăbdarea poate crea multiple frustrări. 

Citește și Ce reprezintă Juno în harta ta natală și cum îți influențează viața?

Pe 17 martie, Soarele face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Acest aspect se poate manifesta pe două planuri. Putem beneficia de imaginație, inspirație, sensibilitate și compasiune. Dar putem crea și haos, confuzie. Mai creează și risc de înșelăciune sau dezamăgiri imense. Astrele ne oferă un sfârșit de săptămână plin de nebuloase. Dar și de tot felul de neînțelegeri pentru semnele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel