Calendar astrologic 16-22 octombrie. Mercur intră în Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. După o săptămână influențată de Eclipsa de Soare, iată că vin zile mai liniștite.

Pe 18 octombrie, Soarele face o conjuncție cu Nodul Sud în semnul Balanței. Ego-ul nostru va fi provocat des de unele situații familiare. Nu este cazul să îl amplificăm mai mult decât este cazul, ci să ne dăm seama ce anume se declanșează în noi de către oamenii dragi. 

În aceeași zi, Mercur face și el o conjuncție cu Nodul Sud în semnul mai sus menționat. Ne vom găsi cuvintele foarte ușor. Amintirile ne vor ajuta în acest sens. Mintea noastră va fi destul de activă. Vom vorbi mai mult decât este cazul. Și vom încerca să aducem armonia acolo unde nu este cazul. 

Pe 20 octombrie, Mercur din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Replicile noastre sunt extremiste, este totul sau nimic, suntem puși pe fapte mari și nu mai acceptăm, nu mai tolerăm. Când avem de-a face cu Pluto, să știți că vorbim de intoleranță, vorbim despre radicalizare, vorbim despre totalitarism. Multe dintre cuvintele noastre sunt precum niște gloanțe, dar știți din ce cauză?

Când vorbim de un careu, vorbim de neîncredere în propriile puteri, vorbim despre o tensiune interioară și bineînțeles, ca să scăpăm de ea o scoatem sau o proiectăm în ceilalți. Și ca să ne simțim noi bine și să uităm că la noi este problema, proiectăm la ceilalți și bineînțeles, îi acuzăm de vrute și nevrute, când, de fapt, problema este la noi. 

În acest context astral, cine este într-o postură de a lua decizii importante, deciziile acestea vor fi luate la furie de cele mai multe ori sau în urma unor momente din acelea în care nu mai puteți. Și cum și Soarele va face careu cu Pluto, vom asista și la adevărate lupte de putere. Însă unele inutile. 

Pe 22 octombrie, Venus din Fecioară face un trigon cu Pluto din Capricorn. Este unul dintre aspectele cele mai bune/norocoase din astrologie. Conferă afecțiune, bucurie interioară, generozitate. Aceste două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi înșine mai ales. Cum trigonul se va întâmpla în semne de pământ, astrele ne transmit mesajul să ne ocupăm de activitățile practice care ne aduc plăcere. 

Tot duminică, Mercur își începe tranzitul prin Scorpion, unde va sta până pe 10 noiembrie. Mintea noastră va fi destul de investigativă, vom fi curioși peste măsură, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Mercur în Scorpion ne poate face detectivi perfecți, dar ne poate și aliena fără drept de apel. De aceea vă recomand să aveți grijă. Când simțiți că vă obsedează un subiect mai mult decât este cazul, înseamnă că ați pierdut controlul. 

Citește și: Marte în Scorpion: O Tranziție Care Aduce Transformări Profunde în Horoscopul Tuturor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel