Calendar astrologic 18-25 februarie 2024: Lună Plină în Fecioară și conjuncție Venus-Marte

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
EXCLUSIV

Horoscop săptămânal. Urmează o săptămână provocatoare pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Luni, 19 februarie, Soarele intră în semnul Peștilor, unde va sta până când vom avea Echinocțiul de primăvară, adică până pe 20 martie. Acest sezon este minunat pentru dragoste, întrucât emoţiile sunt intensificate. Este perfect pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Cum emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre pentru următoarele săptămâni, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele.

Joi, 22 februarie vom avea Dragobetele astrologic al anului 2024, adică o conjuncție între Venus și Marte în semnul Vărsătorului. Este o conjuncție minunată pentru a începe o relație, pentru a ne descoperi senzualitatea, pentru a descoperi ce ne place, pentru a ne simți iubiți. E ca și cum iubirea, pasiunea, afecțiunea și senzualitatea merg mână în mână ca să vă ajute să construiți sau să reconstruiți o relație. Una mai neconvențională, ce-i drept!

Ce aduce Marte în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 martie

Vineri, 23 februarie, este rândul lui Mercur să intre în Pești. Trebuie să fim foarte atenți la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă un grad crescut de confuzie, să ne bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare. Acționează de cele mai multe ori într-un mod contradictoriu. Încearcă să caute o logică, dar e foarte greu. Ce trebuie să reținem este că acest tranzit va fi nemaipomenit pentru iertare, empatie, toleranță și inspirație. 

Sâmbătă, 24 februarie, avem Lună Plină în Fecioară. Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze. De data aceasta, Soarele se va afla în conjuncție cu Saturn, ceea ce va aduce momente de neîncredere în forțele proprii și risc de a ne lăsa influențați. Luna Plină va afecta mai mult pe cei care au în astrograma natală marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Duminică, 25 februarie, Venus din Vărsător face un careu cu Jupiter din Taur. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic aduce și multă creativitate sau dorința de a încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. 

Horoscop special. Pe Gemeni și Scorpioni îi așteaptă vremuri interesante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel