Calendar astrologic 20-26 mai 2024: Lună Plină și Jupiter în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Urmează o săptămână plină de evenimente importante din punct de vedere astrologic!

Pe 20 mai, Soarele intră în Gemeni.

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili. Și încă un motiv de bucurie: sezonul Gemenilor din 2024 va beneficia și de prezența lui Jupiter după 26 mai!

Filozofia Gemenilor și ce Înseamnă să Fii Adaptabil

Ziua de 23 mai este plină de evenimente astrologice!

Venus face o conjuncție cu Jupiter, în semnul Taurului. Putem spune că avem cea mai romantică și generoasă zi a anului. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod înflăcărat și plin de entuziasm! Putem folosi acest aspect în mod conștient în rutina noastră. Un gest deosebit, un cadou, o cină romantică, momente de răsfăț pentru propria persoană. Conjuncția dintre Micul și Marele Benefic poate predispune și la autoindulgență și cheltuieli exagerate, așa că aveți și puțină grijă.

Venus în astrologie. Detalii pe care trebuie neapărat să le știi!

Lună Plină în Săgetător. Acest eveniment va beneficia de susținere de la Pluto din Vărsător! Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate. Luna în Săgetător vrea ca lucrurile să fie făcute corect și într-un mod cât mai pretențios. De asemenea, se va da o luptă între "eu știu" și "eu cred",  care va fi destul de intensă. Luna Plină tot timpul ne provoacă să luăm decizii, să renunțăm la ce nu ne mai folosește sau să ne schimbăm radical modul de a vedea viața. Atenție la examene și călătorii!

Mituri și legende despre Luna plină. Care sunt cele mai cunoscute?

Tot joi, Venus își va începe tranzitul în semnul Gemenilor, care va dura până pe 17 iunie. Emoțiile vor fi supuse de către partea cerebrală. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru a jongla cu mai multe pasiuni. 

Duminică, 26 mai, se petrece unul dintre cele mai importante evenimente din 2024! Jupiter intră în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025. Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Dacă vom lua în considerare și cealaltă parte sau vom schimba perspectiva, universul ne va răsplăti. Începe o perioadă foarte bună pentru studiu, reconversie profesională și călătorii. 

Poți să vezi și următorul articol: ȘASE mesaje de la îngeri pentru ultimele săptămâni din luna mai. Sunt utile pentru toate zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel