Calendar astrologic 2022: Conjuncţia Jupiter - Neptun, aspectul care se petrece o dată la 13 ani

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Calendar astrologic 2022: Conjuncţia Jupiter - Neptun, aspectul care se petrece o dată la 13 ani (sursa foto: captură video YouTube / Universe)
Calendar astrologic 2022: Conjuncţia Jupiter - Neptun, aspectul care se petrece o dată la 13 ani (sursa foto: captură video YouTube / Universe)

Ce trebuie să ştii în 2022: Cel mai important aspect este conjuncţia Jupiter - Neptun de pe 12 aprilie, în semnul Peştilor. Această conjuncţie se petrece o dată la 13 ani. Este cea care schimbă mentalul, emoţiile, conştiinţa, cum simţim, ce avem nevoie. 

Pentru că aceste două planete se află în semnul Peştilor - Peştii au legătură cu vindecarea şi cu amplificarea problemelor deja existente - vorbesc despre sănătate mintală. Pe lângă sănătatea mintală, vorbim şi de partea fizică, de dependenţe, de vicii, de relaţii toxice. Dacă ai aşteptat un moment să te vindeci sau să pleci de lângă o persoană toxică, 2022 e momentul. Dar dacă în 2022 nu ieşi din acel punct, nu mai ieşi de acolo.

Energia Peştilor are o chestie de visare, dar de cele mai multe ori este o confuzie mare şi un haos.

Conjuncţia Jupiter - Neptun

Ultima conjuncţie Jupiter - Neptun s-a petrecut în 2009, în Vărsător. Dacă în 2009 au început reţelele sociale să ia avânt, la anul, conjuncţia petrecându-se în Peşti, o să avem nevoie de vindecare. Şi pentru că multă lume nu crede în soluţiile de sănătate mintală, terapeuţi, tratament, multă lume vor începe să caute tot mai mulţi specialişti. Vor apărea şi persoane care îţi promit multe şi tu vei crede. Multă lume îşi doreşte să creadă în miracole, doreşte să creadă că va fi salvat. Trebuie să aveţi grijă la anul cu cine vorbiţi. De aceea şi colaborările trebuie trecute prin filtru de fiecare dată.

Jupiter - Neptun în Peşti este un aspect foarte bun şi pentru artişti. Dacă la anul vreo să urmezi o carieră artistică sau să te reapuci de o pasiune artistică, e un moment nemaipomenit.

Cu Jupiter - Neptun, vorbim de vindecare emoţională, emoţii, sănătate mintală. Mi-ar plăcea că şi în România lumea va avea mai mult curaj să meargă la psiholog sau psihiatru şi m-aş bucura ca statul să facă un pachet de legi în acest sens. Va deveni o problemă presantă şi vom avea situaţii în care ne vom uita la ştiri şi nu o să ne vină să credem în ce lume am ajuns. În România este tabu, preferă să meargă la preot. Mergi şi la preot dar depresia nu se tratează acolo. 

Atenţie la investiţiile pe care vreţi să le faceţi.

Atenţie la investiţiile pe care le faceţi în zona virtuală. Jupiter - Neptun în Peşti vorbeşte de o realitate paralelă. Nu e nimic concret. E foarte riscant în 2022 dacă vreţi să investiţi în ceva ce nu cunoaşteţi. Mare grijă la capitolul ăsta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel