Calendar astrologic 2022: Jupiter în Peşti

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Calendar astrologic 2022: Jupiter în Peşti (sursa foto: Planet Volumes / Unsplash)
EXCLUSIV
Calendar astrologic 2022: Jupiter în Peşti (sursa foto: Planet Volumes / Unsplash)

Jupiter va sta în Peşti până pe 11 mai, când va intra în Berbec şi va ieşi din Berbec pe 28 octombrie. Jupiter stă puţin în Berbec.

Deci, cei care vă ştiţi născuţi în primele zile de Berbec, primele zece zile, veţi avea oportunităţi.

Jupiter este o planetă mare. În mitologie era Zeus. Jupiter este cel care expandează, aduce oportunităţi, speranţă, credinţă. Este considerat Marele Benefic.

Când mă gândesc la semnul Peşti, mă gândesc la vindecare. Energia Peştilor, mai ales în vremurile în care trăim, asta ar trebui să ne aducă. E adevărat, aduce mult haos, multă ceaţă, ştiri false, tendinţe de tulburări de personalitate, dar aici şi acum, avem nevoie de Jupiter în Peşti. Peştii sunt sensibili, sun fragili, sunt visători, mă refer la energia Peştilor.

Jupiter în Peşti

Cu Jupiter în Peşti vom fi mai sensibili, mai vulnerabili, vom fi mai empatici şi ne vom da seama că oamenii au nevoie de suport, au nevoie de ajutor.

Când vorbim de Peşti, avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui sfârşit, a unei încheieri de ciclu. Casa a 12-a are legătură şi cu tot ce înseamnă spitale, azile, instituţii de boli mentale.

Când Jupiter intră în Peşti în această zonă, înseamnă că poate să vină cu o soluţie de vindecare. Dar, să ştiţi că vindecarea vine dintr-o speranţă interioară. Cu Jupiter în Peşti apare o speranţă de vindecare.

În rest, cu Jupiter în  Peşti, ştiţi ce face? Face în felul următor: eşti bine, îţi dau mai mult bine; eşti rău, îţi dau mai mult rău. Doar că noi ne cam minţim de multe ori şi avem impresia că noi suntem bine. Or, Jupiter o să vină să ne trezească la anul.

Deci, aveţi grijă!

Cei care aveţi un marcaj de Peşti şi aveţi impresia că anul viitor este uimitor pentru voi, e bine, dar să ştiţi că vă uşurează de persoane, de situaţii, dacă staţi într-un loc de muncă şi nu funcţionează şi tot trageţi de el, Jupiter vine şi zice: 'ia, să facem ceva să te scoatem de aici'. O să ţi se pară nedrept, sfârşitul lumii. Dar, de fapt, Jupiter îţi arată că nu e bine şi să te duci de acolo, să schimbi.

Jupiter se simte în Peşti, dar e foarte păcălici. Vă ia ochii, vă duce atenţia într-o zonă şi se joacă de nu vă vedeţi. 

În ceea ce priveşte credinţa, vom deveni foarte fanatici anul viitor.

Ăsta este un lucru care nu îmi palce la 2022. Fanatismul religios va ajunge la nişte cote de speriat şi va afecta mulţi oameni, din păcate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel