Calendar astrologic 2022: Anul începe cu Venus retrogradă

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Calendar astrologic 2022: Anul începe cu Venus retrogradă (sursa foto: Flickr.com)
EXCLUSIV
Calendar astrologic 2022: Anul începe cu Venus retrogradă (sursa foto: Flickr.com)

Anul 2022 începe cu Venus retrogradă. Venus este retrogradă până pe 30 ianuarie, iar influenţa ei se va simţi până pe 6 martie. Nu este un an bun pe plan relaţional, precizează astrologul Daniela Simulescu.

Cei cu marcaj de apă sunt ceva mai bine aspectaţi şi cei de pământ. E un mare risc de înşelăciune, de dezamăgire, de a intra într-o relaţie cu o persoană care la suprafaţă pare ok, dar are multe traume, cicatrici, angoase, multe frici în spate.

Pe Venus retrogradă, de obicei, vedem ce nu funcţionează în relaţia pe care o avem, ori prin faptul că ne îndrăgostim de altcineva în afara relaţiei noastre, ori că nu mai simţim nimic pentru omul respectiv. Şi Venus retrogradă vrea să îţi clarifici: Consideri că meriţi să fii iubit? Consideri că meriţi ceva mai mult din partea partenerului?

Venus retrogradă în Capricorn

E adevărat că Venus va fi retrogradă în Capricorn. Venus în Capricorn nu spune, ci face. Oamenii cu Venus în Capricorn într-o relaţie sunt mai izolaţi, mai retraşi.

O adevărată pandemie va fi cea a singurătăţii.

Fricile noastre vor fi amplificate la anul şi vom zice 'mai bine singur decât cu cineva'. De fiecare dată când spunem lucrul acesta, e o rotiţă care nu funcţionează bine şi trebuie găsită şi reparată.

Dacă e să ne uităm la 2022, pe plan amoros, nu e chiar bun. Şi ştiţi din ce alte cauze s-ar putea să nu fie cel mai bun an? Pentru că Jupiter în Peşti ne face să visăm, să ne imaginăm, să intrăm în poveşti, să credem că viaţa e ca în romanele de dragoste.

Aveţi grijă în 2022 cu cine vă căsătoriţi, de cine divorţaţi, în ce relaţii intraţi. Aveţi grijă de sufletul vostru. 

Un lucru bun pentru 2022, care începe cu Venus retrogradă şi se termină cu Marte retrograd: este un moment bun să te descoperi ca femeie şi ca bărbat, să descoperi ce îţi place, cum îţi place. Poate mulţi dintre voi nu aţi stat niciodată singuri. În anul 2022 e indicat, dacă aţi ieşit dintr-o relaţie, să nu vă grăbiţi în altă relaţie pentru că aţi face o mare greşeală. Să nu uităm că relaţiile tampon, cele care ne ajută să ieşim dintr-o relaţie, sunt mai dureroase ca relaţiile din care am ieşit. Aveţi puţină grijă din punct de vedere al dragostei.

Dar cei care sunt echilibraţi, liniştiţi, pot avea un an minunat pentru că Jupiter în Peşti poate să ajute la amplificare - un copil, o casă mai mare - dar pentru oameni vindecaţi.

Vă spuneam Venus este retrogradă până pe 30 ianuarie, dar efectele se simt până pe 6 martie. Deci, aveţi grijă la relaţiile pe care le începeţi la începutul lui 2022.

Anul acesta, atât Venus, cât şi Marte, vor retrograda. Ultima oară s-a mai întâmplat în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel