Calendar astrologic 4-10 decembrie: Venus în Scorpion și Neptun direct în Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Brett Sayles/Pexels.com
EXCLUSIV
Sursă foto: Brett Sayles/Pexels.com

Horoscop săptămânal. Staționarea lui Neptun îi va ajuta pe Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești. 

Pe 4 decembrie, Venus intră în Scorpion. Acest tranzit va dura până pe 29 decembrie. Când Venus tranzitează semnul Scorpionului, avem de-a face cu o singură strategie în zona sentimentală: totul sau nimic. Iubirea nu se cântărește, nu se dă cu porția, ci ori se dă, ori nu se mai dă. Extremismul acesta este menit să testeze persoana iubită. Să îți dai seama dacă încă mai are sentimente puternice și profunde pentru tine. Că altfel, de ceva superficial chiar nu ai nevoie.

Dorințele sunt aprinse, instinctele destul de prezente, senzualitatea cunoaște cote alarmante. Și să nu mai discutăm despre gelozie, posesivitate și dramatism. Treci din rai în iad și invers într-o clipită. Toate ca toate, dar să știi că acest tranzit are și câteva daruri importante: regenerarea și cicatrizarea rănilor cauzate de inimi frânte.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac

Pe 5 decembrie, Venus, intrată recent în Scorpion, face un trigon cu Saturn din Pești. Venus își dorește acces la oameni, la evenimente, are tot felul de dorințe, iar Saturn nu prea îi oferă ce vrea, ci mai degrabă aduce înfrânare, stopează îndeplinirea anumitor dorințe. Deși este un aspect armonios între cei doi aștri, vom avea de-a face cu frustrări și întârzieri.

Pe 6 decembrie, Neptun își oprește retrogradarea în semnul Peștilor. Neptun este planeta intuiției, a legăturii cu divinitatea, a descântecului, a nebuniei, a iluziei, a eleganţei, a artei sufletești și a vindecării profunde. Neptun reprezintă capacitatea noastră de a transcede realitatea și de a da frâu liber imaginației.  Vrea să devenim un întreg, odată cu natura. Planeta Neptun este empatică și ne permite să gândim dincolo de noi înșine. Totodată, este și haosul, dizolvarea și credința fără margini. Cei care au marcaj mutabil în astrogramele natale vor scăpa de haosul din ultimele luni. Și cum și Saturn este direct în același semn, acești nativi vor primi un plus de claritate.

Pe 8 decembrie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, vom reuși să găsim echilibrul între ce visăm și ce se poate realiza.

Pe 10 decembrie, Venus din Scorpion face o opoziție cu Jupiter din Taur. Acest aspect ne ajută să negociem eficient atât în sectorul amoros, cât și în cel financiar. Important este să nu exagerăm cu posesivitatea și obsesiile.  

Ai citit Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023 pentru TOATE zodiile?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel