Calendar astrologic 6-12 noiembrie. Venus în Balanță și Mercur în Săgetător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Perioada 6-12 noiembrie este încărcată din punct de vedere astrologic. 

Pe 7 noiembrie, Venus din Fecioară face un trigon cu Pluto din Capricorn. Iubirea se îmbină într-un mod armonios cu intensitatea și pasiunea. Ne putem îndrăgosti nebunește, ne vom devota complet, dar vom și simți trădarea la un nivel greu de imaginat. Ne vor atrage controversele în amor, dar și luptele pentru putere. 

Tot marți, Mercur din Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Intuiția va fi puternică. Iar imaginația va fi fără limite. Orice gând va fi acompaniat de câte o emoție. 

Pe 8 noiembrie, Venus își începe tranzitul în semnul Balanței. În următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, însă cu acest semn, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. 

În aceeași zi, Mercur din Scorpion face un sextil cu Pluto din Capricorn. Găsim puterea interioară de a ne exprima stările. Vom pune preț de autenticitate în comunicare, dar vom fi atenți și la limbajul non-verbal. 

Pe 10 noiembrie, Mercur intră în Săgetător. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr. Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită.

Nici nu intră bine Mercur în Săgetător că și face un careu cu Saturn din Pești. Acest aspect produce sarcasm, ironie și multe replici dureroase. De asemenea, ne face să ne îndoim de capacitatea intelectuală. Ne comunicăm frustrările și facem numeroase reproșuri. Dar bineînțeles, toate acestea sunt proiectate din interiorul nostru. Adică vom critica la alții ceea ce nu ne place la noi. Mercur vrea să testeze mai multe variante, iar Saturn vrea să i le dizolve. Răbdarea va fi de mare preț. 

Pe 11 noiembrie, avem o opoziție între Marte din Scorpion și Uranus din Taur. Vor fi încurajate acțiunile autentice și provocate cele rigide. Multe dintre gesturile noastre vor fi neașteptate. Vom atrage în jurul nostru oameni care să ne provoace, în niciun caz unii tradiționali. Risc mare de instabilitate pe mai multe planuri. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Ai citit Horoscop NOIEMBRIE pentru Toate ZODIILE?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience