Calendar astrologic 7-13 august 2023: Careu Venus-Uranus

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămâna 7-13 august. Astrele ne avertizează! Urmează zile importante din punctul de vedere al amorului. 

Pe 7 august, avem un careu între Soarele din Leu și Jupiter din Taur. Ce este Soarele? Forța vieții, lumina și centrul sistemului solar. Guvernează semnul Leului, iar fără energia sa minunată și radiantă, nu am putea supraviețui ca specie. În astrologie, Soarele semnifică însăși identitatea ta, dar și modul în care strălucești cel mai tare în această viață.

Din punct de vedere astronomic, Jupiter este a cincea planetă de la Soare și cea mai mare din Sistemul Solar. În astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic și îl reprezintă pe Zeus. Caracteristicile acestei planete sunt: abundența, încrederea, expansiunea, dreptatea, optimismul, înțelepciunea, filosofia, credința.

Ce poate aduce un careu între cei doi aștri? Optimism forțat, exces de zel, mândrie. Ego-ul nostru va fi testat. Vom avea nevoie de moderație. Cei care vor resimți din plin acest aspect vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Tot la începutul săptămânii avem din nou conjuncție Venus-Lilith în semnul Leului. 

Ce vrea Venus? Iubire și frumusețe. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție.

Cei timizi și introvertiți se vor bucura de-a binelea datorită acestui aspect. Pentru că vor îndrăzni mai mult. Cei extrovertiți vor întâlni situații oglindă, adică își vor da seama de efectele secundare ale excesului de zel. Cert este că și unii și alții vor primi o doză suplimentară de narcisism și creativitate. Mai ales pe plan amoros. 

Pe 9 august, Venus din Leu reface careul cu Uranus din Taur, de această dată fiind și retrogradă. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Nu uitați că retrogradarea planetei frumosului și a iubirii ne poate face să încurcăm borcanele. 

Pot (re)apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Să nu vă mire dacă unii dintre cunoscuți vă vor anunța că au luat, în sfârșit, decizia de a se despărți/divorța. Cert este că nimic nu va fi bătut în cuie. 

Pe 10 august, Mercur din Fecioară face un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. 

Pe 13 august, Venus retrogradă face conjuncția cu Soarele din Leu. Va exista o legătură clară între personalitate și tipurile de relații pe care le vom căuta. De asemenea, ne putem exprima sentimentele mai ușor. Vom avea tendința de a căuta persoane care ne sunt similare. Dar atenție la capcanele retrogradării! Până pe 4 septembrie, nu este recomandat să luăm nicio decizie importantă în ceea ce privește săgețile lui Cupidon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel