Calendar astrologic aprilie 2022 - conjuncție MAGICĂ și ISTORICĂ pe 12 aprilie!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Luna aprilie are multe surprize astrologice pentru noi! Chiar și evenimentul cheie al anului 2022!

1 APRILIE: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC

Nici nu începe aprilie bine, că deja avem o lună nouă! Și nu, nu va fi o păcăleală! Mercur se va alătură și el conjuncției Soare-Lună în primul semn al zodiacului. Iar ziua va deveni și mai încărcată din cauza careului dintre triada Venus-Marte-Saturn și Nodurile Lunare. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun.

5 APRILIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

Planeta iubirii va păși în oceanul tulbure al ultimului semn al zodiacului. Vom avea spirit de sacrificiu, vom fi mai umani, mai generoși, mai iertători și vom iubi necondiționat. Acest tranzit îi  va topi și pe cei foarte rigizi. 

11 APRILIE: MERCUR INTRĂ ÎN TAUR

Până pe 30 aprilie când Mercur va trece în Gemeni, vom calcula fiecare cuvânt. Vom căuta să fim cât mai pragmatici, să avem argumente serioase și nu ne vom grăbi deloc în a lua o decizie. Ne dăm seama de importanța unei mize și avem grijă să minimizăm pierderile. Negocierile vor fi  stagnante. 

12 APRILIE: CONJUNCȚIE MAGICĂ JUPITER-NEPTUN ÎN PEȘTI

Trăim vremuri istorice! Acest eveniment va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. Doar după ce ne vom dizolva ego-ul, vom deveni mai prezenți. 

Cu toții suntem datori în 2022 cu o vindecare. Fizică, sufletească sau mintală. În mod direct sau obligați. Conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor, de pe 12 aprilie, ne va "dizolva" până într-acolo încât nu vom mai ști de noi. Și astfel, ne vom da seama că prioritatea noastrp este starea de bine. Că de aici pornește orice drum echilibrat. Fie că este vorba de relații, cariere, familii.

15 APRILIE: MARTE INTRĂ ÎN PEȘTI

Războinicul tace și face! Când planeta acțiunii intră în Pești, începe o perioadă potrivită pentru luptele din culise. Pentru strategii și pentru încărcarea bateriilor. Dar și pentru acceptarea faptului că, de cele mai multe ori, în viață trebuie să pierdem mai întâi ceva/pe cineva pentru a “câștiga”. 

16 APRILIE: LUNA PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Vom ieși din impasul unei negocieri(fie acasă, fie în relație) doar dacă vom fi de acord să schimbăm ceva în viața noastră. Cum Luna Plină va fi în careu cu Pluto, ne va fi destul de greu să renunțăm la tendințele noastre de a controla totul. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

20 APRILIE: SOARELE INTRĂ ÎN TAUR

Începem să fim preocupați și de roadele faptelor realizate după 20 martie. Este momentul să facem calcule, să avem un ritm și să fim mai ponderați. 

30 APRILIE: ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE SOARE/LUNA NOUĂ ÎN TAUR ȘI MERCUR INTRĂ ÎN GEMENI

Lună Nouă în Taur – Eclipsă parțială de Soare(vizibilă doar din sudul oceanului Pacific şi partea sudică a Americii de Sud)

Planeta comunicării pășește în domiciliul său. De menționat că va și retrograda din acest semn începând cu 10 mai. 

Nota astrologului: dacă ai așteptat curajul să renunți la ceva sau cineva, aprilie este luna potrivită! Jupiter oferă speranță, iar Neptun dizolvă tiparele vechi. 

De asemenea, aprilie ne poate ajuta să acceptăm ce este toxic în viața noastră. Procesul nu este de obicei unul ușor, știm asta, dar dacă nu începi astfel, atunci cum?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel