Calendar astrologic februarie 2022

astrosens Team | Dată: 22 ian, 15:55 | Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. A doua lună a anului este mai liniștită. 

Luna februarie este una statică. Tranzitele și aspectele importante sunt menite să ne așeze, să ne provoace fundația sau să ne ajute să contruim. Bineînțeles cu foarte multă răbdare. Iar asta poate crea frustrare și agitație.

Pe 1 februarie avem Luna Nouă în Vărsător. De această dată în conjuncție cu Saturn șî în careu cu Uranus. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. Atenție! Mai ales cel social/profesional. Nu neapărat personal. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială.

Venus va rămâne pe toată durata lunii în semnul Capricornului. Și de data aceasta în mers direct. Vom putea să ne dăm seama dacă relațiile construite în ultimele luni sunt de bun augur sau nu.

Marte va tranzita același semn al Capricornului. Vom căuta doar acele situații sigure, ne vom exersa partea conservatoare, vom fi mai pragmatici și oportuniști. Și pe alocuri, și mai sobri.

Pe 4 februarie, Mercur își încheie prima retrogradare a anului 2022, în semnul Capricornului. Chiar și așa, mare atenție pentru că va provoca efecte în continuare până pe 6 martie. Mai ales începând cu data de 14 februarie când va reveni în semnul Vărsătorului.

Pe 16 februarie, avem Lună Plină în semnul Leului. Chiar în careu cu Nodurile Lunare. Acest eveniment astrologic va fi dinamic. Și revelator. Mulți își vor da seama că nu sunt pe drumul care trebuia. Sau că stau în unele relații fără să își dorească neapărat.

Pe 18 februarie, Soarele intră în semnul Peștilor. Vom păși, din punct de vedere astrologic, în ultima lună de hibernare. Iar cum Soarele va fi susținut de triada Venus/Marte/Pluto din Capricorn, veți observa că oamenii vor fi mai retrași, mai dornici să stea acasă.

Conjuncţia Marte - Venus în Capricorn, moment EXPLOZIV pentru relaţii

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, face o conjuncție cu Venus. Este o conjuncție minunată pentru a începe o relație, pentru a ne descoperi senzualitatea, ce ne place pe plan amoros, pentru a ne simți iubiți. Venus și cu Marte se plimbă unul lângă altul, la un orb destul de strâns, până pe 6 martie, când amândouă vor intra în Vărsător. Este uimitor acest aspect. E ca și cum iubirea, pasiunea, afecțiunea și senzualitatea merg mână în mână ca să vă ajute să construiți sau să reconstruiți o relație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?