Calendar astrologic martie 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Martie va fi o lună mai bună în comparație cu februarie. 

Februarie a fost o lună foarte frustrantă din cauza sentimentului de stagnare care ne-a urmat în orice domeniu. Și spun asta pentru că am avut un stellium(Mercur, Venus, Marte și Pluto) în semnul Capricornului, despre care știm că este conservator, exigent, disciplinat, structurat și cu o răbdare monumentală. 

Dar iată că luna martie vine cu aspecte de prospețime, menite să ne poarte spre următorul pas în orice domeniu. Sau dornice să ne oblige să găsim o detașare interioară. 

2 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI

Este cea mai importantă Lună Nouă din 2022. Unul din acele evenimente astrologice dedicate vindecării personale. Pentru minte, trup și suflet. Sau dedicate iertării. Acceptarea va avea un rol important. 

5 MARTIE: SOARE CONJUNCȚIE JUPITER ÎN PEȘTI/CEA MAI FERICITĂ ZI A ANULUI 2022

Când Soarele, energia conștientă, se întâlnește cu Jupiter, planeta expansiunii, putem folosi ziua pentru a crea ceva, pentru a fi generoși, pentru a ne dedica timp. Nu vă așteptați să câștigați la loto, dar vă garantez că puteți folosi ziua pentru starea de bine. Bineînțeles, în mod conștient!

6 MARTIE: VENUS ȘI MARTE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Aceste două planete au mers în tandem și în februarie, însă în semnul pragmatic al Capricornului. Acum se vor întâlni în semnul independent și detașat al Vărsătorului. 

10 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN PEȘTI

Mercur se va întâlni cu Soarele, Jupiter și Neptun. Inspirația va fi la cote uimitoare, iar logica la pământ. Există riscul să credem în povești și să respingem argumentele solide. Ceva din noi ne va îndepărta de realitate. 

18 MARTIE: LUNA PLINĂ ÎN FECIOARĂ

Luna Plină va fi în opoziție cu Neptun. Evenimentul acesta va fi destul de activ în astrogramele celor cu marcaj mobil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Vor cocheta cu nevoia de a renunța la ceva, dar de fapt trebuie să fie atenți la confuzia interioară. 

20 MARTIE: INGRESUL SOARELUI ÎN BERBEC/ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Trecem de la hibernarea din sezonul Peștilor la primăvara din sezonul Berbecului. Cu toții vom resimți o senzație de prospețime, un dor de ceva nou în viața noastră. 

27 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC

Mercur se alătură Soarelui. Acestea vor face aspecte armonioase cu Venus și Marte, care ne pregătesc de un aprilie complex. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel