Calendar astrologic noiembrie 2021

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Calendar astrologic noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Calendar astrologic noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Luna noiembrie are două evenimente majore: Luna Nouă din Scorpion de pe 4 noiembrie și Eclipsa de Lună/Lună Plină din Taur de pe 19 noiembrie.

După luna octombrie, în care am avut un marcaj puternic de Balanță ce a predispus la negocieri, frica de decizii și nevoia de a vedea lucrurile într-un mod pozitiv, iată că, în noiembrie, lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel. Pâna la a discuta despre aspectele cheie ale lunii, trebuie să reamintim faptul că pe 30 octombrie, Marte a intrat în semnul Scorpionului. Acțiunile noastre vor fi planificate, vom apela la strategii și vom avea tendința de a vedea totul în extreme.

Aspectele principale ale lunii octombrie 2021

4 NOIEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN SCORPION

Luna Nouă va fi conjunctă cu Marte și în opoziție cu Uranus. Ceea ce înseamnă că vom dori să o luăm de la capăt după un moment greu, dar că vom fi luați prin suprindere de unele evenimente. Conform acelei expresii: ai grijă ce-ți dorești!

5 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN

Planeta iubirii va începe tranzitul în semnul serios al Capricornului, unde va sta până pe 6 martie 2022. De obicei, Venus parcurge un semn în aproximativ o lună, dar de această dată va petrece mai mult timp pentru că va și retrograda în perioada 19 decembrie 2021-29 ianuarie 2022. Relațiile vechi vor trece prin teste. De asemenea, vom căuta relații atât pentru siguranța emoțională, cât și pentru cea materială. Vom fi atrași de parteneri cu diferență de vârstă și ne vom feri de idile. Partenerii vor dori fapte și nu vorbe.

6 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SCORPION

Planeta comunicării se alătură Soarelui și lui Marte. Mintea noastră va fi destul de neliniștită. Nu se va mulțumi cu aparențele. Vom scormoni precum niște detectivi, vom fi foarte curioși și ne vom alege cuvintele cu mare grijă. Grijă la suspiciunea exagerată și scenarită!

19 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Această eclipsă este unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din 2021. Mai ales că are un rol important și în astrograma României. Dar la nivel individual, va zgudui câteva dintre atașamentele puternice, conștiința. Cei cu marcaj fix, mai ales Taurii și Scorpionii, vor trece printr-o serie de evenimente memorabile. O zi bună pentru a renunța la obiceiurile/oamenii care nu ne mai aduc nimic bun în viață.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom ieși din tenebrele energiei scorpionice și vom căuta noi credințe, noi domenii care să ne îmbogățească mintea, dar și dreptatea.

24 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Ne vom recăpăta optimismul, dar vom deveni și plini de prejudecăți. Dar putem profita de acest tranzit pentru a învăța lucruri noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel