Calendar astrologie iulie 2023: Nodul Sud în Balanță/Nodul Nord în Berbec

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. După iunie, care ne-a adus o serie de evenimente ale planetelor grele(Saturn și Pluto), iată că iulie va avea parte de retrogradarea unei planete care are legătura cu iubirea și cu banii.

Evenimentul principal al lunii iulie este retrogradarea lui Venus în semnul Leului!

3 IULIE: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN

Este una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2023. Poate cea mai dură. De ce? Pentru că Pluto s-a întors în acest semn până în ianuarie 2024. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred sau mort în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto retrograd implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Și care îți arată că ai tras cu dinții de ceva din 2008 încoace și că nu mai poți duce în spate și de acum încolo. Este ca ultima șansă pe care o primești atunci când rămâi repetent sau corigent. 

10 IULIE: MARTE INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Un tranzit care va dura până pe 27 august. Planeta acțiunii tranzitează semnul dornic de curățenie, vindecare, muncă, optimizare și organizare. Această poziţie a lui Marte se referă la atenție la detalii. Fecioara este un semn de pământ mutabil care tinde spre perfecțiune în tot ceea ce face. Acționăm constant și cu acuratețe, cu o abordare practică și raționalizând următoarea mișcare. Siguranța financiară va prima. Modestia poate deveni atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. 

11 IULIE: MERCUR INTRĂ ÎN LEU

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi. E momentul în care să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit. Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică. Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine! Acest tranzit ne poate face creativi, dramatici, romantici și foarte pasionali atunci când ne comunicăm ideile. Bineînțeles, vor exista și tendințe de narcisism și victimizare. 

12 IULIE: NODUL SUD INTRĂ ÎN BALANȚĂ/NODUL NORD SE MUTĂ ÎN BERBEC

Din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor. Iată că acum ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Ideea de dreptate la fel. Nodurile nu aduc neapărat evenimente precum tranzitele planetelor, ci mai degrabă o tendință accentuată a întregii planete. 

17 IULIE: LUNA NOUĂ ÎN RAC

Pe lângă intenții legate de familie și casă, ar trebui să existe și intenții legate de refugiul nostru interior. Și mai este ceva de care avem nevoie să ne amintim cu ocazia acestei Luni Noi: de rădăcinile noastre, confortul și emoțiile noastre.

23 IULIE: VENUS ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL LEULUI

Retrogradarea va dura până pe 4 septembrie, dar efectele se vor întînde până pe 9 octombrie. 

Venus readuce înapoi acele dorinţe ascunse şi experienţe netrăite pe care le-am îngropat în relaţiile noastre. Nu este un risc garantat în Venus retrogradă ca toţi cei implicaţi în relaţii să devină infideli şi chiar poate deveni un moment în care partenerii de cuplu îşi pot întări relaţia prin comunicare deschisă. Ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm.

Tot în această zi, Soarele intră în Leu. Trecem de la confortul Racului la nevoia de distracție a Leului. Nu degeaba vacanțele sunt în această perioadă. 

27 IUlIE: MERCUR INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Mercur intră într-unul dintre semnele lui preferate. Vom deveni mai calculați din punct de vedere financiar, analitici, mai raționali și destul de pretențioși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel