Calendar ECLIPSE în 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 05 ian, 12:37 | Categorie: Recomandari
Calendar ECLIPSE în 2022. Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Calendar ECLIPSE în 2022. Sursă foto: Pexels

Cele patru eclipse ale anului 2022 sunt menite să ne scoată din zona de confort. 

În 2022, eclipsele se vor petrece pe axa Taur(Nodul Nord)-Scorpion(Nodul Sud), unde se vor afla Nodurile Lunare.

Axa acestor semne vorbește despre atașamente, resurse, alimentație, putere, intimitate, bani, sexualitate, crize, moarte, renaștere.

Nodul Nord arată viziunile fundamentale pe care am venit în această viață pentru a le învăța. Sau altfel spus, zona de evoluție/progres. Nodul Sud arată bagajele pe care le aducem cu noi din viețile anterioare. Sau tiparele transgeneraționale. Noi obișnuim să ne întoarcem la ce am moștenit pentru că ne este familiar. De asemenea, s-ar putea să nu vrem să avem de-a face cu lucruri vechi, așa că ne străduim să alegem doar drumul în viitor. Dar avem nevoie de un echilibru între cele două.

Și pentru că Uranus se află în Taur, iar Saturn în Vărsător, cu siguranță vor fi multe decizii financiare radicale, atât la nivel personal, dar și mondial.

Eclipsele anului 2022 vor avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix(Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător

Eclipsele, mai ales cele de Lună sunt momente care ne pot schimba radical viața.

Cele mai importante eclipse ale anului 2022

1. Luna Plină in Taur – Eclipsa Totala de Lună, de pe 8 noiembrie 2022. Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate.

2. Luna Plină în Scorpion – Eclipsa Totală de Lună, de pe 16 mai. Careul cu Saturn va produce destule întârzieri, dar și frustrări.

Calendar eclipse

30 APRILIE 2022 Lună Nouă în Taur – Eclipsă parțială de Soare(vizibilă doar din sudul oceanului Pacific şi partea sudică a Americii de Sud)

16 MAI 2022  Lună Plină în Scorpion – Eclipsa Totală de Lună(America de Nord, Groenlanda, Oceanul Atlantic, vestul Europei şi vestul Africii)

25 OCTOMBRIE 2022 Lună Nouă în Scorpion – Eclipsă Parțială de Soare(poate fi văzută de locuitorii din Rusia, vestul Asiei, estul Europei şi nord-estul Africii)

8 NOIEMBRIE 2022 Lună Plină în Taur – Eclipsa Totală de Lună (vizibilă pentru cei din Estul Rusiei, Japonia, Australia, Oceanul Pacific, vestul şi centrul Americii de Nord).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play