Calendar LUNĂ NOUĂ în 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 05 ian, 11:36 | Categorie: Noutati
CALENDAR Lună Nouă în 2022. Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
CALENDAR Lună Nouă în 2022. Sursă foto: Pexels

Află când este Lună Nouă în anul 2022!

Luna nouă este acea fază în timpul căreia Luna se află între Pământ și Soare. În timpul acestei faze, ea nu se află, prin urmare, pe cer.

Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. La fiecare lună nouă s-ar putea să doreşti să aloci timp pentru a stabili câteva intenții personale cu privire la ceea ce doreşti să manifeştii și să aduci la realitate în următorul ciclu de o lună.

În fiecare lună, astrul emoțiilor ne oferă un plus de energie de stabilire a intenției. Te poţi concentra pe una sau două intenții care te pasionează în mod deosebit.

Alocă ceva timp pentru a crea intenții clare, concise și cât mai specifice pe care le poţi face. Gândeşte-te aşa: „ Să obțin un nou loc de muncă care îmi aduce împlinire, cu un salariu mai mare decât am în prezent”. Sau: „Trec examenul la următoarea mea încercare”. Aceste intenții sunt clare și specifice. Nu numai că vor informa universul cu privire la aspirațiile tale, dar te vor ține, de asemenea, concentrat asupra a ceea ce cauți cu adevărat.

Luna Nouă este cea mai fertilă zi a ciclului lunar în fiecare lună. Dacă ar exista un moment perfect pentru a iniția ceva nou, cu siguranță ar fi Luna Nouă! Începe un curs nou. Aplică pentru acel loc de muncă pe care îl doreşti. Întreabă acea persoană specială dacă nu vrea să ieşiţi la o întâlnire. Începe orice lucru sau hobby care te pasionează. Acum este momentul perfect pentru a începe ceva nou.

Dacă ziua ta de naștere se va petrece în aceeași zi sau în apropiere cu o fază a lunii, înseamnă că vei avea parte de evenimente interesante. Ți-aș recomanda să fii foarte atent mai ales la Lunile Pline și la Eclipse.

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

Calendar

2 IANUARIE 2022 Lună Nouă în Capricorn

1 FEBRUARIE 2022  Lună Nouă în Vărsător   

2 MARTIE 2022 Lună Nouă în Pești

1 APRILIE 2022 Lună Nouă în Berbec  

30 APRILIE 2022 Lună Nouă în Taur – Eclipsă parțială de Soare

30 MAI 2022 Lună Nouă în Gemeni

29 IUNIE 2022 Lună Nouă în Rac

28 IULIE 2022 Lună Nouă în Leu

27 AUGUST 2022 Lună Nouă în Fecioară

25 SEPTEMBRIE 2022 Lună Nouă în Balanță

25 OCTOMBRIE 2022 Lună Nouă în Scorpion – Eclipsă Parțială de Soare

24 NOIEMBRIE 2022 Lună Nouă în Săgetator

23 DECEMBRIE 2022 Lună Nouă în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play