Cântăreața Jody Miller a murit la vârsta de 80 de ani

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
Cântăreața Jody Miller a murit la vârsta de 80 de ani / Foto: Facebook Jody Miller
Cântăreața Jody Miller a murit la vârsta de 80 de ani / Foto: Facebook Jody Miller

Celebra cântăreață Jody Miller a murit la vârsta de 80 de ani.

Legenda muzicii country, cântăreața Jody Miller, câştigătoarea unui premiu Grammy, a murit la vârsta de 80 de ani din cauza complicaţiilor legate de boala Parkinson de care suferea, relatează Agerpres, citând Reuters.

Jody Miller a murit joi în oraşul Blanchard, Oklahoma, potrivit unui comunicat postat pe pagina ei de Facebook.

Născută în Phoenix, Arizona, în 1941, Miller a semnat cu Capitol Records în 1962 şi a lansat albumul de debut "Wednesday's Child is Full of Woe" un an mai târziu.

Jody Miller a devenit cunoscută pentru hit-ul "Queen of the House", lansat în 1965, care i-a adus un premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare vocală Country & Western.

Cel mai bine vândut single



Piesa ei de protest "Home of the Brave", lansată în acelaşi an, a fost cel mai bine vândut single al ei în Statele Unite, în pofida faptului că a fost interzis de unele posturi de radio, potrivit comunicatului.

"Talentul lui Jody Miller nu poate fi subliniat îndeajuns. Ea a avut această capacitate înnăscută, dată de Dumnezeu, de a interpreta şi de a comunica cu cele mai frumoase tonuri şi inflexiuni", a declarat Jennifer McMullen, reprezentanta lui Miller, în comunicat.

Miller a lansat numeroase hituri în 1970, între care "He's So Fine", "Baby I'm Yours" şi "There's a Party Goin' On".

Ea s-a retras la începutul anilor 1980.

După moartea soţului ei Brooks în 2014, Miller a cântat cu fiica ei Robin şi cu doi dintre nepoţii ei, formând grupul muzical "Jody Miller and Three Generations", care a lansat în 2018 piesa "Where My Picture Hangs On the Wall".

Viața e prea scurtă pentru a te stresa în continuare cu aceste zece lucruri

Ajungem să facem tot felul de lucruri care ne mănâncă timpul și nu ne dăm seama că am fi putut, de fapt, să fim fericiți. Ne facem griji pentru lucruri mărunte pe care de cele mai multe ori nici măcar nu le putem schimba. 

Zece lucruri pe care ar trebui să nu le mai faci, să nu te mai stresezi din cauza lor. Viața este mult prea scurtă ca să te agiți cu ele și oricum nu rezolvi nimic făcând asta.

1. Trecutul

Dacă stai mereu să îți amintești lucruri care s-au întâmplat acum mult timp nu ești deloc productiv. Nu te ajută la nimic să faci asta, ci din contră, te face depresiv. Lucrurile care sunt în trecut trebuie să rămână în trecut. Avem pe 13 iulie o Lună Plină în semnul Capricornului care vorbește exact despre asta: ce a murit și a fost îngropat, dacă iese la suprafață trebuie îngropat din nou de-a binelea și lăsat acolo. 

2. Viitorul

Este în regulă să te gândești la un viitor mai bun și să ți-l construiești pas cu pas, dar fă asta în timp ce trăiești în prezent. Dacă vrei să îți deschizi o afacere, de exemplu, este o pierdere totală de timp să te gândești mereu la lucrurile cu care ai putea să dai greș, desigur că ele sunt multe, dar în felul acesta nu faci decât să te stresezi cu ceva ce are toate șansele să nu se întâmple niciodată!

3. Haterii, oamenii care nu te plac

Eh, să fim serioși, nimeni nu are cum să fie plăcut de toată lumea. Nu ai cum să fii pe gustul tuturor. Dacă vedetele s-ar fi concentrat pe hateri și nu pe fanii lor, nu ar mai fi fost vedete vreodată. Ignoră-i pe cei care nu te plac, e treaba lor cu ce vor să își iroasească energia. Tu ai lucruri mai bune de făcut decât să te gândești la ei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel