CAPRICORN, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Luna iulie îi îndeamnă pe Capricorni la bucurie și la joacă, la descoperirea pasiunilor, dar și la legătura cu copilul lor interior. Este o lună în care acești nativi sunt foarte bine aspectați. 

PREVIZIUNI PENTRU CAPRICORN/ ASCENDENT ÎN CAPRICORN ÎN IULIE 2022!

Intrarea lui Marte în Taur te poziționează printre cei mai bine aspectați, așadar numai vești bune pentru cei cu marcaj de Capricorn, în special în ceea ce privește dragostea.

„Pentru tine luna aceasta este importantă din punctul de vedere al iubirii”, îți transmite astrologul Daniela Simulescu. Marte în casa a 5-a spune să te ocupi de o pasiune, să faci ceea ce îți place, să te distrezi, să zâmbești mai mult.

Este necesar să ieși în lume cât mai mult. Dacă nu ești într-o relație, atunci poți merge la întâlniri, poți flirta, te poți bucura de zâmbete și priviri. Dacă ești într-o relație, ai toate aspectele bune pentru a-ți privi partenerul cu alți ochi, puteți să vorbiți, să negociați, să comunicați.

Este o lună perfectă pentru iubire, romantism, pasiune, expresivitate, creativitate. Dacă mergeți la mare și vedeți copiii făcând castele de nisip, faceți și voi un castel de nisip, bucurați-vă de focul vostru interior, de copilul din voi.

Chiar dacă nu apare nimeni pe plan relațional, atunci bucurați-vă de voi înșivă, oferiți-vă această șansă. Îmbrăcați-vă frumos și ieșiți în oraș. Din punct de vedere financiar, e posibil să aveți niște cheltuieli, dar voi sunteți destul de chibzuiți de obicei, așadar chiar ar trebui să vă bucurați mai mult de banii voștri.

Detalii despre aspectele lunii iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel