Care ar putea fi profilul astrologic al unui criminal în serie? Nativii cu marcaj mobil sunt cameleonici

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Ai fi surprins dacă ți-ai da seama câte poți afla despre oameni doar privind o astrogramă. Care ar fi legătura dintre ucigașii în serie și astrologie? Ei bine, se pare că aceștia au mult marcaj mobil în astrogramă! 

Probabil că ai auzit de clasificarea semnelor în categoriile fix, cardinal și mutabil din astrologie. Felul în care zodiile își manifestă energia se poate cataloga și așa:

Semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Semne fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Semne mobile: Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti

Semnele mobile sunt asociate deseori cu profilul criminalului.

În general, se spune despre semnele mutabile că ar fi cameleonice, se pot adapta cu ușurință noilor situații din viața lor. Semnele mutabile sunt flexibile, adaptabile și neliniștite, mereu în mișcare şi în căutare de schimbări. Sunt capabile să vadă viața din mai multe perspective, făcându-i buni comunicatori. Dat fiind faptul că ele reprezintă granița înainte de începerea sezonului următor, există o notă de haos în natura lor.

Jan Ruis, un specialist, doctor în statistică citat de Cosmopolitan.com, s-a uitat peste astrogramele a aproximativ 300 de criminali în seriseși a descoperit că semnele mutabile sunt cele mai predispuse la a ne „dărui” astfel de personalități periculoase. 

Gemenii sunt schimbători, trec ușor de la o stare la alta, tocmai de aceea sunt recunoscuți pentru faptul că ar avea mai multe fețe, acestea ar putea ascunde și mai multe personalități sau alter-egouri. Fecioarele sunt extrem de axate pe detalii, foarte meticuloase. Criminalii cu marcaj de Fecioară lasă un anumit tipar în urma lor și fac ceva curățenie după. Carismaticii Săgetători caută aventura, însă până unde poate merge spontaneitatea? Peștii sunt extrem de empatici, dar deseori simt durerea întregii lumi pe umerii lor, poate duce asta la un act de violență? Durerea reprimată poate produce monștri, da. 

Sigur că nu toți cei care au marcaj mobil vor deveni ucigași în serie și invers, nici cei care sunt criminali nu au mereu marcaj mobil în astrograma natală. Dar există, totuși, o oarecare tendință către asta. Jan Ruis, specialistul în statistică a mai găsit o analogie între cei care devin asasini și casa a 12-a. Casa a 12-a în astrologie este așezată la finalul zodiacului, iar în astrologia tradițională a avut o conotație negativă. Este un loc întunecat, un loc al retragerii, al nevăzutului. Fiind guvernată de semnul Peștilor, ea vine în atenția noastră cu arte, film, poezie, dar și cu secrete, mistere, subconștient. Acoperă etapele finale ale unui proiect, lansează idei legate de viața de apoi, dar și de separarea de societate. Ce poate să însemne în plan social asta, ei bine, spitale, închisori, inamici, secrete întunecate. Aspectele cu Pluto în hărțile ucigașilor joacă și ele un rol destul de important, nici Marte nu este de neglijat acolo. 

sursă: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel