Care este cea mai FERICITĂ zi din 2022? Astrologul Daniela Simulescu, predicţii UIMITOARE

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Cea mai fericită zi a anului. Poate este prima dată când auzi despre această zi, dar chiar există şi este dată de un aspect astrologic important care are loc o dată pe an. Ce se întâmplă în această zi mai exact? Aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef la Astrosens.ro:

Cea mai fericită zi a anului! Este vorba de 5 martie. 

Ce înseamnă cea mai fericită zi a anului?

Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Conjuncţie Soare - Jupiter

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Cele două planete se întâlnesc o dată pe an. În 2022 este vorba despre 5 martie. 

Menţionez că nu trebuie să se întâmple neapărat ceva în viaţa noastră în cea mai fericită zi. 

Cele mai avantajate semne

De data aceasta, conjuncţia Soare - Jupiter îi va ajuta foarte mult pe cei care au semne de Apă în astrogramă: Peşti, Scorpion, Rac. Aceştia vor fi cei mai avantajaţi.

Apoi cei care au marcaj de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn.

Aceste zodii resimt cel mai uşor această conjuncţie. Ceilalţi vor fi mai provocaţi, dar nu înseamnă că nu pot avea aspecte în astrogramă care să îi ajute.

Ce se întâmplă de cea mai fericită zi a anului?

Nu se întâmplă nimic concret, dar ne ajută să ne oferim puţin din plinul nostru să ne facem mai bine. nu câştigăm la Loto. Puteţi spune că aţi aşteptat să se întâmple ceva, dar Universul nu îţi bagă în traistă. Câteodată este bine să ştii de aceste aspecte ca să le poţi folosi.

Ce putem face pe o conjuncţie Soare - Jupiter? Să ne cumpărăm ceva, să mergem la un film, să ascultăm o poezie, să mergem la biserică, să ne punem de acord cu sufletul nostru. 

Unii oameni îşi iau o zi liberă, planifică o călătorie sau o activitate plăcută sau au grijă de ei, învaţă să mai renunţe la ce este toxic.

Jupiter se simte foarte bine în Peşti, este unul dintre domiciliile lui. Cu alte cuvinte, tot ce atinge, amplifică.

Vă învit să faceţi ceva pentru voi în jurul datei de 5 martie.

Urmăreşte aici emisiunea completă despre cea mai fericită zi a anului, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel