Care este cel mai fermecător semn din zodiac și ce trăsături îl caracterizează?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Probabil ai observat persoane care par să aibă magnet la cei din jur. Știu cum să se poarte și pot face cu ușurință orice. Sunt irezistibile! Ei bine, se pare că și astrele ajută. Iată ce semn din zodiac are parte de farmec din belșug!

Farmecul este o trăsătură care se cultivă sau este ceva nativ? Se pare că este o combinație între cele două. Cert este că poți simți clar energia unei persoane, din momentul în care pășește într-o încăpere. Există nativi care atrag imediat atenția, au farmec, iar lumea gravitează în jurul lor.

Astrologii spun că există semne în zodiac care sunt mai fermecătoare decât altele. De pildă, vorbim despre nativii guvernați de Venus, planeta iubirii și a frumuseții! Dacă ești guvernat de Venus, ai farmec cu carul, flirtezi cu ușurință și ești foarte cochet.

Despre cine este vorba? Se pare că nativii Taur au tras lozul câștigător, fiindcă sunt guvernați de Venus! Dar nu uităm nici de semnele care sunt guvernate de Mercur, planeta comunicării, ori de Jupiter, "Marele Benefic". Cei care sunt conduși de Mercur pot deveni niște experți în comunicare și se pot înțelege cu oricine, iar oamenii se deschid în fața lor. Cei conduși de Jupiter sunt optimiști, generoși și dezinvolți, iar cei din jur îi consideră o companie plăcută.

Taurul este încrezător în propriile forțe, practic și vrea să trăiască viața în propriul ritm. Acest lucru îi oferă un farmec unic. Fiind condus de Venus, Taurul este onest, de încredere și se bucură de mult șarm, pe care nu se teme să îl împrăștie în jurul lui.

Gemenii vin puternic din spate și câștigă locul 2 la capitolul farmec!

Sunt semne conduse de Mercur, planeta comunicării, iar asta le oferă șansa de a spune lucrurile potrivite, la momentul potrivit. Au vorbele la ei și sunt considerați nativi șarmanți și foarte sociabili. Reușesc să intrige, prin felul lor de-a fi.

Și Balanțele sunt semne cu foarte mult farmec! Sunt guvernate de Venus, știu să comunice, au carismă și sunt bune la capitolul flirt. Mai mult, Balanțele știu să își folosească farmecul, astfel încât să obțină ceea ce își doresc. Sunt semne de aer care prețuiesc armonia, iar persoanele din jur se îndrăgostesc rapid de felul lor de-a fi.

Astrosens îți recomandă să citești și: Care este cel mai misterios semn din zodiac? Astrologii spun despre el că își ascunde prea bine emoțiile

Sursă de inspirație: higherperspectives.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel