Care este materia şcolară preferată a fiecărei zodii?

astrosens Team | Dată: 13 sep, 12:02 | Categorie: Diverse
Materia preferată a fiecărei zodii (sursa foto: Pixabay)
Materia preferată a fiecărei zodii (sursa foto: Pixabay)

Ce îți trece prin minte când te gândești la zilele tale la școală când erai copil? Fie școala a fost o experiență bună, fie a fost o experiență cumplită. Cu toate acestea, chiar dacă nu ți-a plăcut școala, este probabil să ai un subiect care ți-a plăcut sau care ți s-a părut mai ușor decât celelalte. Poate disciplina școlară preferată de tine merge mână în mână cu semnul tău zodiacal sau chiar cu ascendentul şi semnul lunar. Care este materia preferată în funcţie de zodia ta? Să aflăm!

Berbec - Educație fizică

Berbec, ești activ și competitiv. Prin urmare, nu este o surpriză că educaţia fizică a fost probabil cea mai bună disciplină școlară pentru tine. Ca rezultat, probabil că ai obținut note mari la discipline sportive și probabil ai fost un jucător cheie în sporturile de echipă, în special în competiţii şi aşteptai cu nerăbdare evenimentele anuale sau întrecerile de la şcoală.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Dezbateri, afaceri, antreprenoriat, aplicarea legii, educație militară, știință militară, cursuri militare, medicină / chirurgie, metalurgie, gestionarea furiei.

Taur - Istorie

Taur, când vine vorba de activitate fizică, ești opusul Berbecului. Îţi plac ritmurile lent, stabile şi cel mai mult îţi place să te gândeşti la trecut, motiv pentru care materia ta preferată este mai mult decât posibil să fi fost istoria. Evenimentele istorice de-a lungul mileniilor vă fi fascinează. Probabil că ați fi citit cărți de istorie ore întregi și în fiecare seară și este posibil să fi fost foarte bun la această materie.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Artă, Arte plastice, Poezie, Agricultură, Horticultură, Creșterea animalelor, Creșterea plantelor, Grădinărit, Amenajarea florilor, Meșteșuguri, Economia casei, Managementul banilor, Investiții, Știința materialelor.

Gemeni - Studii lingvistice

Comunicarea este punctul tău forte, motiv pentru care studiile lingvistice au fost materia școlară la care ai excelat. Este posibil să fi fost studii în limba engleză sau s-ar putea să te descurci bine atunci când studiezi alte limbi, cum ar fi franceza, germana și spaniola. Probabil ați câștigat premii la ortografie și alte concursuri de scriere și v-aţi descurcat la traduceri. Șansele sunt ca unii colegi de clasă să fi venit la tine pentru ajutor pentru eseuri și să-i ajuţi la pregătirea pentru testele de engleză sau la alte limbi străine.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Scriere, engleză, vorbire, comunicare, limbă, traducere, dezbateri, științe politice, resurse umane, relații publice, marketing, vânzări, online, tehnologie informațională, raportare, jurnalism, producție video, educație pentru șoferi.

Rac - Limba română

Tu și Gemeni aveți ceva în comun: aveți dragoste pentru studiile lingvistice. Cu toate acestea, v-ați fi descurcat mai bine la limba română decât la alte materii care implică limbi străine. Asta pentru că ai dragoste pentru studierea literaturii și ai fost genul care citește romane acasă, ghemuit confortabil pe canapea sau fotoliu. Este ceva ce probabil ai făcut când erai foarte tânăr și ai folosit dragostea pentru lectură pentru studiile la limba română. Cel mai probabil te-ai descurcat bine și cu scrierea de eseuri și cu sarcinile tale de scriere.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Creșterea copiilor, pedagogie, resurse umane, educație pentru copii, asistență medicală, consiliere, antropologie, sociologie, prim ajutor.

Leu - Orice subiect de artă

Ești creativ și îți place să arăți asta, motiv pentru care orice curs de artă ar fi fost ideal pentru tine. Fie v-a plăcut subiectul principal al artei șiv-aţi descurcat foarte bine cu desenul și pictura. Poate că te-ai descurcat bine și la ora de actorie sau la muzică. Poate că ți-a plăcut să cânți bine la clarinet și ai arătat talentul tău muzical la cursul de muzică. 

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Actorie, Teatru, Regie de film, Scriere de piese de teatru, Spectacole, Dans, Abilități de conducere, Științe militare, Pregătirea ofițerilor, Resurse umane.

Fecioară - Matematică Și / sau Știință

Fecioară, natura ta analitică te-a ajutat cel mai probabil să excelezi în orice disciplină științifică sau matematică. Chiar dacă niciunul dintre aceste materii nu a fost preferatul tău în sine, probabil te-ai descurcat destul de bine. Acest lucru se datorează faptului că abilitățile dvs. de rezolvare a problemelor v-au ajutat să rezolvați ecuații matematice și alte probleme legate de știință. Poate că ți-au plăcut acele subiecte oricum, pentru că rezolvarea problemelor pe care alții le-ar considera complexe ți-au dat timpul și energia de care ai nevoie pentru a sta acolo și pentru a-ți da seama de ecuații. Îți place să analizezi lucruri și există multe de analizat când vine vorba de matematică și știință.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Anatomie, Repararea aparatelor, Repararea vehiculelor, Abilități de construcție, Matematică, Geometrie, Algebră, Calcul, Logică, Inginerie, Repararea computerelor, Operarea computerelor, Programarea computerelor, Tehnologia informației, Analiza datelor, Statistică, Contabilitate, Meserii profesionale, Primul ajutor, Cusut, tricotat, meșteșuguri.

Balanță - Artă

Eşti foarte interesat de artă. Prin urmare, nu este deloc o surpriză faptul că arta ar fi fost cea mai bună materie școlară. Ai un talent pentru frumusețe și creativitate și, prin urmare, te-ai fi distrat din plin la desen și pictură. Șansele sunt că ați creat câteva capodopere impresionante când erați la școală. În plus, din moment ce sunteți genul care vă place să fiți alături de alții, probabil că v-ați descurcat destul de bine când a venit vorba de proiecte de artă care necesită colaborare. Asta te-a făcut incredibil de entuziast.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Abilități de lucru în echipă, artă, artele plastice, canto, etichetă / maniere / obiceiuri, cultivarea florilor, aranjarea florilor, abilități de negociere, diplomație, luarea deciziilor, recenzii și scriere de recenzii, gândire critică, sistemul judiciar.

Scorpion - Matematică Și / sau Știință

Scorpion, natura ta intuitivă intensă ar fi motivul pentru care nu ai fost fanul orelor de artă sau limbaj. La fel ca Fecioara, aveți o latură analitică, dar este mai intuitivă și de aceea cursurile pe care le-ai preferat au fost matematica sau ştiinţa. În plus, aveți abilități excelente de rezolvare a problemelor, întrucât sunteți cel care se descurcă foarte bine în a descifra ceva criptic sau misterios. Prin urmare, o ecuație complexă de matematică sau fizică te-ar fi ținut foarte ocupat și intrigat și ți-ai fi dat seama cu ușurință. Știința este plină de mister, un alt motiv pentru care este posibil să îţi fi plăcut acel curs.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Educație sexuală, istorie, instruire juridică și paralegală, procese, sistemul judiciar, închisori și sistemul penal, impozitare, război, armament, explozivi, justiție penală, investigații penale, criminalistică, medicină / chirurgie, deces și moarte, experiențe aproape de moarte, Psihologie, Psihiatrie, Consiliere.

Săgetător - Geografie

Săgetător, tu ești cel care se bucură de aventură și călătorii, iar majoritatea disciplinelor școlare te-ar plictisi, cu excepția geografiei. În special geografia lumii ar fi fost subiectul care ar fi fost cel mai atrăgător pentru tine. Ați fi învățat despre natură și aspectele unice ale fiecărei zone și ați fi urmat orice curs de geografie datorită imaginației dvs. care vă face să vă gândiţi la zilele în care ați călători în acele locuri.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Călătorii, Istorie, Cultură, Educație, Teorii ale educației, Învățare, Internet, Globalizare, Antropologie, Lingvistică, Traducerea limbilor străine, Filosofie, Metafizică, Cosmologie, Cai / Creștere de cai / Curse de cai.

Capricorn - Orice curs financiar

Capricorn, ai fost întotdeauna ambițios și orientat spre afaceri. În școală te-ai fi descurcat bine cu matematica, mai ales că subiectul banilor era adesea folosit în problemele matematice. Cu toate acestea, în liceu, ați fi gravitat către orice curs care are legătură cu finanțele. Poate cursurile de contabilitate sau de afaceri ar fi fost preferatele tale. Poate că v-ar fi plăcut și unele studii de matematică, dar matematica din liceu nu este comparabilă cu matematica din școala primară, motiv pentru care atenția dvs. s-a schimbat.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Coaching, mentorat, parenting, managementul afacerilor, administrarea afacerilor, administrație guvernamentală, drept, etică, coduri / contracte / drept contractual, consiliere în căsătorie, arhitectură, construcții, alpinism / drumeții, zidărie, construcţie, scriere.

Vărsător - Informatică sau chimie

Vărsător, ești cunoscut pentru inteligența și modurile tale progresive de a gândi și de a face lucrurile. Prin urmare, cursurile de matematică și știință din școala elementară ar fi fost cursurile preferate, deoarece acele materii ți-au cerut să rezolvi probleme și să folosești un mod progresiv de gândire. Cu toate acestea, odată ce ai ajuns la liceu, mai multe discipline s-au ramificat în aceste domenii, iar informatica și chimia ar fi fost cele potrivite pentru tine. Ambele vă solicită să rezolvați probleme și să gândiți progresiv, motiv pentru care acestea ar fi fost materiile dvs. școlare preferate.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Ştiinţă Aerospațială, Inginerie aeronautică, Explorare spațială, Toate căile de cercetare științifică, Astronomie, Astrologie, Fotografie, Imagistică, Tehnologie informațională, Realitate virtuală, Internet, Mişcări spirituale.

Pești - Artă

Ai o apreciere puternică a artelor și ți-au plăcut întotdeauna colegii din semnele Leu și Balanță. De aceea arta ar fi fost subiectul perfect pentru tine. Ți-a plăcut să creezi, să desenezi și să pictezi în special și ți-ar fi plăcut, de asemenea, studiile lingvistice și muzica pentru factorul de artă din aceste discipline. Probabil ați creat multe capodopere fascinante și atrăgătoare, dar, spre deosebire de Balanță, ați preferat să lucrați la proiecte de artă solo în loc să colaborați. Poate aţi fi lucrat în echipă doar dacă nu aveaţi altă opţiune.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Arte, filme, poezie, droguri, abuz de droguri, intuiție / imaginație, psihologie, psihiatrie, religie, spiritualitate, monahism, misticism, terapie, consiliere, meditație.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite