Care este PĂCATUL TĂU în funcție de ZODIE?

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Fiecare zodie are calitățile ei care îi îmbogățesc personalitatea atractivă în funcție de talente, aptitudini și interese, însă zodiile sunt predispuse și unui lung șir de defecte care ajung să îi scoată din minți pe cei din jurul lor. Și este bine să fim conștiente de păcatele noastre. 

La ce păcat ești cel mai predispus în funcție de zodia ta?

Berbec / Ascendent în Berbec

FURIE

Din cauza impulsivității tale ești imprevizibil și ai adevărate accese de furie dacă lucrurile nu ies așa cum ai plănuit. Ar trebui să înveți să fii mai temperat.

Taur / Ascendent în Taur

LĂCOMIE

Vrei să trăiești viața la cote maxime, de aceea vrei să ai cele mai bune condiții de trai, cea mai frumoasă casă, vrei să mănânci cea mai bună mâncare (în cantități mari, eventual). Poate ar trebui să fii mai moderat.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

ÎNȘELĂCIUNE

Poate pentru că ai două fețe ai și două viziuni diferite asupra evenimentelor? Ai tendința să le spui oamenilor chestiuni care nu sunt prea apropiate de adevăr sau prezinți evenimentele în forma care te avantajează doar pe tine.

Rac / Ascendent în RAC

TE ÎNCHINI LA ALȚI ZEI

Ai tendința de a-i ridica prea mult în slăvi pe cei din jurul tău. Îi așezi pe un piedestal și apoi ești gata să îi servești. Ar trebui să te gândești mai mult la tine și să descoperi ce anume te-ar avantaja.

Leu / Ascendent în Leu

MÂNDRIE

Știi cum să îi impresionezi pe ceilalți și să te asiguri că beneficiezi de toată atenția lor. Ești egoist și ți se pare că toată lumea ar trebui să se învârtă în jurul tău. Atunci când privești în ochii celuilalt, de fapt, îți cauți propria ta reflexie. Fii mai moderat, mai umil!

Fecioară / Ascendent în Fecioară

INVIDIE

Vrei și tu o mașină nouă așa cum și-a luat vecinul și vrei și un loc de muncă mai bun așa cum are colegul ăla din liceu. Care e următorul cel mai bun lucru pe care îl vânezi acum? Poate ar fi bine să fii recunoscător din când în când pentru tot ce ești și tot ce ai acum.

Balanță / Ascendent în Balanță

VANITATE

Ești pur și simplu obsedat de felul în care arăți, de hainele pe care ar trebui să le porți și de impresia pe care o vei lăsa asupra celorlalți. Ai putea petrece ore în șir admirându-te în oglindă. Mai contează și ce este înăuntru, nu doar ambalajul, nu crezi?

Scorpion / Ascendent în Scorpion

DORINȚA

Ești atractiv și emani energie sexuală. În tine arde focul dorinței și al pasiunii. Din cauza acestei dorințe care îți întunecă uneori mintea se întâmplă să ratezi ocazia unei iubiri adevărate și deseori stai și te întrebi de ce ai fost părăsit.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

ADULTER

Pentru tine este mult mai ușor să înșeli. Nu zic că o și faci, însă ai putea să o faci cu ușurință și naturalețe. Flirtezi, ești distractiv și îți fug ochii. Asta te conduce încet, dar sigur către lipsa stabilității.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

NU RESPECȚI ZIUA ODIHNEI

Ești obsedat de serviciu, de muncă. Vrei să te asiguri că ai pus toate lucrurile la punct, că proiectele au fost verificate de tine și numai de tine, că vei culege apoi toți laurii și că vei obține cel mai mare salariu. Mai lasă la o parte gândurile de la muncă și ia-ți și câte o zi liberă.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

TE-AI AUTOPROCLAMAT DUMNEZEU

Numai tu le știi pe toate, numai tu le faci pe toate bine. Ți se pare că toți oamenii ar trebui să privească lucrurile exact în modul în care o faci tu. Poate ar trebui să te oprești din a crede că doar tu ai dreptate.

Pești / Ascendent în Pești

LENE

Ești prea visător, mult prea lent, mereu cu capul în nori, romantic, preocupat de o melodie pe care o fredonezi încetișor în drum spre lucru, unde chiar, ce aveai de făcut azi? Până pui în aplicare ce ai de făcut mai visezi, te mai gândești. Revino cu picioarele pe pământ și hai la treabă!

articole inspirate de higherperspectives.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel