Care sunt plantele ce atrag bogăția și prosperitatea? Iată ce poți ține în casă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Specialiștii în Feng Shui recomandă următoarele plante, care atrag prosperitatea, dar și bogăția!

Dacă vrei să atragi banii și abundența în casa ta, plantele de interior pot fi răspunsul.

Într-adevăr, acestea nu sunt folosite doar pentru a vă decora interiorul. Potrivit Feng Shui,  anumite plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a alunga energia proastă și de a invita prosperitatea și norocul în casă. Care sunt plantele de apartament norocoase care atrag prosperitatea și banii în casă?

Plantele de interior decorează casa și o împrospătează. Sunt ideale pentru a  armoniza interiorul și pentru a curăța aerul ambiant de toxine. Dar, anumite plante sunt renumite pentru arta lor de a atrage banii și abundența. Aceste plante sunt un adevărat talisman norocos conform regulilor Feng Shui.

Practici Feng Shui

Feng Shui este o practică ancestrală chineză care atrage din ce în ce mai mulți oameni în căutarea liniștii. Secretele bunăstării asiatice fascinează pe toată lumea. Feng Shui este un amestec de credințe, tradiții, bun simț și divinație. Pe scurt, pentru a trăi în armonie cu mediul, energia trebuie să curgă fluid prin univers. Și Feng Shui poate ajuta la găsirea echilibrului în diferite aspecte ale vieții.

Feng Shui. Simbolurile norocoase pe care trebuie să le ai în casa ta!

Plantele de apartament norocoase care atrag prosperitatea și banii

Dracena, numită și arborele dragonului, este o plantă ornamentală caracterizată prin frunze arcuite și lanceolate. Originară din Africa tropicala sau Asia, planta este rezistentă și ușor de întreținut.

Dracena este, de asemenea, cunoscută pentru că aduce prosperitate, datorită rezistenței și longevității sale. Potrivit Feng Shui, această plantă ar trebui plasată în interior, orientată spre nord-est, pentru a promova abundența.

Fittonia este o plantă ornamentală perenă, originară din America de Sud, care se caracterizează prin frunzișul său decorativ, dar și prin energia pe care o transmite. Feng Shui atribuie energie pozitivă fittoniei. Frunzele sale netede și conturate emană energia yin, care este o energie prietenoasă și creativă. Fittonia are și particularitatea de a atrage bogăția în casă, datorită frunzelor sale care arată ca niște monede.

Alte plante, cum ar fi bambusul norocos și planta de jad, atrag, de asemenea, abundență și sunt ușor de întreținut.

Vezi articolul complet pe DC Medical.

Citește și: Pachira Aquatica, copacul banilor pe care trebuie să-l ai în casă. Unde se poziționează și ce reprezintă în feng shui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel