Care sunt problemele financiare pentru SEMNELE DE AER?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Vrei să știi ce trăsături de personalitate ai moștenit de la semnul tău din zodiac când vine vorba de cheltuieli? Află care sunt problemele financiare pentru SEMNELE DE AER!

Câțiva astrologi internaționali au spus unde greșesc anumite semne din zodiac în ceea ce privește partea financiară!

Astrologul Jessie Susannah Karnatz arată modul în care astrologia poate influența aspectele financiare, dar și cum ai putea să beneficiezi de aceste informații din punctul de vedere al banilor.

Aceasta crede că: "Indiferent dacă ești un Săgetător care cheltuie din impuls sau un Rac care este îndreptat spre siguranța financiară, aruncă un ochi la semnul tău solar, ca să vezi ce spune despre modul în care cheltuiești. Ține cont de aceste informații și construiește-ți viața armonios. Reține că singura cheltuială negativă este aceea care nu se aliniază la valorile și prioritățile tale".

Conform zodiei tale, acestea sunt problemele financiare cu care te poți confrunta!

Se pare că SEMNELE DE AER (Gemeni, Balanță și Vărsător) pot avea o natură indecisă, care îi fac să cheltuie extrem sau să nu cheltuie deloc.

Se spune că zodiile de aer tind să fie mai intelectuale decât alte semne din zodiac. Însă, sunt destul de instabile când vine vorba de bani în general și nu prea știu să economisească.

De exemplu, Gemenii alternează între economisirea exagerată a banilor și cheltuirea lor la un mod extrem. Astrologul Woods recomandă ca acest semn să găsească un echilibru și să învețe să își gestioneze mai bine banii.

Totodată, Balanțele sunt destul de complicate și indecise când vine vorba de gestionarea banilor. Dacă învață și să se sprijine pe alții când iau decizii financiare, pot să se bucure de investiții mai rentabile. Deci, dacă ești cooperant, te implici în parteneriate și te bucuri de munca în echipă, o să atragi și banii, potrivit părerilor unor astrologi internaționali. Balanțele sunt încurajate și să se folosească de abilitățile lor de a negocia și de a fi creativi, ca să facă mai mulți bani.

În final, Vărsătorii tind să se tot gândească la finanțele lor. Ar trebui să aibă mai multă grijă de preocupările imediate legate de bani, dar să nu omită nici investițiile în proiecte viitoare.

2023 o să fie foarte ofertant din punctul de vedere al aspectelor astrologice, referitoare la partea de finanțe.

Gemenii sunt încurajați să tragă tare în primele luni din 2023, ca să poată obțină o creștere salarială sau creșteri ale cifrei de afaceri, dacă sunt antreprenori. Din fericire, anul are destul oportunități pentru acești nativi. Însă, după 16 mai, s-ar putea să te resimți in secotul financiar, fiindcă apar unele probleme. Aceste aspecte pot fi întocmai ca o sugativă pentru conturile și buzunarele tale. Între 23 iulie și 4 septembrie, fii foarte atent la negocieri.

În ceea ce privește Balanțele, aceste semne de aer se află printre favoriții astrelor în 2023. O să te descurci și singur, dar poți fi susținut și de alții din punct de vedere financiar. Poți să faci investiții serioase, iar negocierile cu anumite instituții de profil îți pot aduce rezultate bune. Anul este favorabil ca să achiți datorii sau să obții un credit avantajos. Pentru unii nativi, pot fi oportunități ca să își deschidă o afacere.

Cum va fi anul pentru Vărsător din punct de vedere financiar? Saturn o să își înceapă tranzitul în Casa a 2-a, a banilor. Și aici va sta până în 2026. De fapt, Saturn își dorește limite, un plan de economisire, eficientizare. Vrea să te gospodărești cu mai puțini bani. Și să te gândești și la pensie, oricare ar fi vârsta ta.

Vezi și: Care sunt problemele financiare pentru SEMNELE DE PĂMÂNT?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel