Care sunt problemele financiare pentru SEMNELE DE FOC?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Există trăsături de personalitate moștenite de la semnul tău din zodiac, care pot veni la pachet cu unele obiceiuri financiare! Chiar dacă poți avea un semn zodiacal responsabil cu banii sau mai cheltuitor, fiecare are câte o problemă sau o slăbiciune la acest capitol! Iată ce spun astrologii despre zodiile de FOC când vine vorba de bani.

Astrologii citaţi de "The List" au dezvăluit unde greşesc semnele zodiacale când vine vorba de bani!

Astrologul Jessie Susannah Karnatz, citată deRefinery29, dezvăluie modul în care astrologia influențează aspectele financiare şi cum ar putea beneficia contul tău bancar de aceste informaţii:

"Indiferent dacă ești un Rac căruia îi place siguranța sau un Săgetător ce cheltuie impulsiv, uită-te la semnul solar, ca să afli ce spune acesta despre modul în care cheltuiești. Folosește cunoștințele acumulate că să îți construiești viața într-un mod armonios. Singura cheltuială proastă este cea care nu corespunde valorilor și priorităților tale."

Potrivit zodiei tale, acestea sunt cele mai mari probleme financiare care pot apărea!

Se pare că SEMNELE DE FOC (Berbec, Leu și Săgetător) tind să cheltuie impulsiv. 

Acestea sunt renumite pentru pasiunea lor. Sunt firi competitive, creative, impulsive și nerăbdătoare. Deși aceste calități pot avea și părți bune, respectivele trăsături pot dăuna când vine vorba de contul bancar.

De exemplu, Berbecul este foarte competitiv. Acest lucru îi poate face bine, pentru că are capacitatea să desfășoare proiecte financiare de succes. Însă, pentru că este și nerăbdător, poate rata niște câștiguri pe termen lung. Astrologul Kim Woods este de părere că Berbecii trebuie să fie atenți și răbdători atunci când își gestionează și investesc banii, pentru că nerăbdarea le poate afecta negativ finanțele.

Totodată, știm că cei din semnul Leului sunt pasionați de lux și de tot ce este frumos. Însă, acest răsfăț poate să coste destul de mulți bani. Nativii acestei zodii tind să nu se gândească prea mult atunci când vor un lucru neapărat și tind să facă și achiziții care costă mult.

La fel ca restul semnelor de foc, Săgetătorii sunt obișnuiți să cheltuiască din impuls. Ba mai mult, pot să cheltuiască mai mult sau mai puțin, in funcție de starea lor de spirit de la un anumit moment. Așteptarea nu ar strica pentru Săgetători, mai ales dacă vor să pună ceva bani deoparte. Gândește-te de câteva ori dacă ai sau nu nevoie de un anumit obiect sau dacă este doar un moft.

Însă, 2023 o să fie foarte ofertant din punctul de vedere al aspectelor astrologice, referitoare la partea de bani.

Berbecul este unul dintre cei mai avantajați în acest an! Jupiter o să tranziteze Casa banilor din 16 mai, așa că anul vine și cu oportunități de creștere a veniturilor, în special a celor din muncă proprie. Ai șanse mari la bonusuri, creșteri salariale sau promovări. Deschide-ți și un cont de economii! 

Ce trebuie să știe Leul? Saturn o să între în Casa a 8-a pe 7 martie, așa că îți aduce motive de îngrijorare. Te poți lovi de probleme în obținerea de fonduri din partea instituțiilor financiare sau a celor provenite în urma unei moșteniri. Fii și mai atent la plata taxelor și a impozitelor! Din 16 mai, când Jupiter va intra în Taur, poți să monetizezi noi cunoștințe. Dar ocupă-te de educație până la acea dată.

Pentru Săgetător, nu este cel mai bun an cu banii, dar nici cel mai prost. Până la 16 mai, nu o să te prea gândești la aspectul financiar. Însă, pot apărea multe cheltuieli, mai ales în zona gospodăriei și a imobiliarelor. Și atunci o să te pui pe calcule. Ar fi recomandat să ții deoparte câteva sume și pentru sănătatea ta sau a celor dragi.

Vezi și: Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile care au NOROC sau GHINION la bani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel