Careu Mercur - Pluto. Neîncredere și decizii luate pe fondul furiei

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Pexels
Pexels

Un careu dintre Mercur și Pluto poate scoate la suprafață neîncrederea și furia. 

După trigonul dintre Mercur și Jupiter de pe 1 noiembrie, iată că Mercur perfectează un careu cu Pluto și multe dintre cuvintele de astăzi s-ar putea să fie mai răutăcioase, mai ironice, mai cinice. De asemenea vom avea tentative de a ne victimiza. 

Cu Mercur în careu cu Pluto, replicile noastre sunt extremiste, este totul sau nimic, suntem puși pe fapte mari și nu mai acceptăm, nu mai tolerăm. Când avem de-a face cu Pluto, să știți că vorbim de intoleranță, vorbim despre radicalizare, vorbim despre totalitarism. Multe dintre cuvintele noastre sunt precum niște gloanțe, dar știți din ce cauză?

Când vorbim de un careu, vorbim de neîncredere în propriile puteri, vorbim despre o tensiune interioară și bineînțeles, ca să scăpăm de ea o scoatem sau o proiectăm în ceilalți. Și ca să ne simțim noi bine și să uităm că la noi este problema, proiectăm la ceilalți și bineînțeles, îi acuzăm de vrute și nevrute, când, de fapt, problema este la noi. 

În acest context astral, cine este într-o postură de a lua decizii importante, deciziile acestea vor fi luate la furie de cele mai multe ori sau în urma unor momente din acelea în care nu mai puteți. 

Rezumat astrologic săptămâna 1-7 noiembrie 2021

Amintim că prima săptămână a lunii este marcată de Luna Nouă din Scorpion din data de 4 noiembrie.

Pe 1 noiembrie avem un trigon între Mercur și Jupiter. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou.

Pe 2 noiembrie, Mercur din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. După aspectul pozitiv al lui Mercur de luni, iată că avem și unul mai tensionat. Vom avea tendințe defensive în orice discuție. Ne vom victimiza și vom lua totul personal. Și bineînțeles vom căuta conflictele cu orice preț.

Pe 4 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion. Opoziția Lunii cu Uranus va fi “responsabilă“ de multe surprize. Vorba aceea: ai grijă ce îți dorești! Poate fi și un moment bun de o lua de la capăt după o suferință cumplită, o traumă serioasă sau după o pierdere. Energia Scorpionului este destul de intensă, deci vom fi predispuși la crize sau schimbări radicale.

Pe 5 noiembrie, Venus va intra în Capricorn, semn pe care îl va tranzita până pe 6 martie. Relațiile lungi vor fi testate. Iar cei singuri vor deveni destul de exigenți în alegerea unui partener. Vom dori stabilitate, durabilitate, și siguranță(atât emoțională cât și materială) pe plan amoros.

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în Scorpion. Mintea noastră va fi preocupată de investigații, de secrete. Nu vom crede tot ce vom vedea. Vom căuta tot ce se află în spatele oamenilor. În plus, vom fi expuși unor secrete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel