Careu Venus-Marte, 16 septembrie. Atenție dacă ești nativ Gemeni, Fecioară, Săgetător sau Pești

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
pixabay.com

Iată cum te influențează careul dintre Venus în Fecioară și Marte în Gemeni. 

Astăzi, 16 septembrie, avem un careu între Venus în Fecioară și Marte în Gemeni: ”E o tensiune între cele două: Venus e cu iubirea, Marte e cu pasiunea, cu acțiunea și cu senzualitatea. Apare o tensiune, multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și apar dificultății, mai ales la nivel de comunicare. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești. 

În 17 septembrie, vom avea o opoziție între Soare și Neptun, debusolantă, plină de confuzie, în care să avem grijă să nu-i credem pe cei din jurul nostru, cu atât mai mult cu cât chiar noi vom avea tendința de a-i manipula, spune astrologul Daniela Simulescu. Soarele este în Fecioară și Neptun este în Pești, ceea ce, conform astrologului, logica dispare când vom avea ceva de negociat. Nu ne vom mai baza pe argumente foarte practice. Vom fi mai mult epuizați. 

Previziunile zilei pentru zodii

Berbec

Dacă nu ești atent, mintea îți ia foc. Mă refer la faptul că strângi multă furie și că o direcționezi împotriva propriei persoane. 

Taur

Te zbați prea mult pentru orice nimic. Doar că nu ai puterea să îți dai seama ce contează sau nu. Bazează-te pe ceilalți!

Gemeni

La cel mai mic stimul vei izbucni. Ți se umple paharul foarte des. Dar ai grijă să nu cauți vinovați acolo unde nu este cazul. 

Rac

Vei avea tendința de a te retrage. Și acasă, și la serviciu. Vrei să fii spectator, nu regizor. Încearcă totuși să nu stai izolat. 

Leu

Ceilalți te scot din sărite. Și ce faci? Cauți metode să te calmezi. Cum ar fi shoppingul. Evită cheltuielile inutile. 

Fecioară

Opiniile celorlalți te agită serios. Vezi doar partea negativă, nu ai răbdare să și primești explicații. Mai ales din partea partenerului. 

Balanță

Astrele îți recomandă să îți iei pauze mici și dese. Altfel, vei acumula destulă tensiune care nu te va lăsa deloc să te ocupi de proiecte. 

Scorpion

Tu beneficiezi de momentele stresante ale celor din jur. Funcționezi cel mai bine în asemenea clipe și chiar vei avea rezultate. 

Săgetător

S-ar putea ca nevoile partenerului să fie mai exagerate. Și să nu vadă că și tu ceri sprijin. Va trebui să negociați. 

Capricorn

Te agiți prea mult la serviciu și simți că nu te alegi cu nimic. Și chiar așa va fi. Trebuie să accepți că mai sunt și zile din acestea. 

Vărsător

Te vei retrage în carapacea ta. Cerințele celor din jur sunt ridicole și parcă nu ai energie să le explici sau să te ocupi de ele. 

Pești

Te simți prins la mijloc, între ciocan și nicovală. Astrele îți recomandă să nu grăbești luarea unei decizii, ci să mai aștepți. 

Citește și: 

Ce se întâmplă când Marte e retrograd, mai ales în Gemeni. Efecte pentru toate zodiile până în 2023

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

”Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel