Careul DE TEMUT dintre Marte și Pluto de pe 11 iunie. Lupte de putere pentru patru zodii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Astăzi, avem un aspect astrologic interesant, un careu dintre Pluto și Marte. Iată ce presupune și la ce putem fi atenți!

Pe 9 iunie, Marte a intrat în al doilea semn al zodiacului, cel al Taurului, unde vă rămâne până la data de 20 iulie. Azi, Marte formează un careu important cu Pluto din semnul Vărsătorului.

Ce știm? Marte simbolizează acțiunea și lupta, în timp ce Pluto ne vorbește despre transformări radicale și forțe subterane. Așadar, un astfel de careu între cei doi aștri aduce lupte de putere, indiferent de domeniul despre care discutam. De asemenea, vorbim despre ciocnici intre un mod prudent de a acționa și nevoia interioară de a distruge totul înainte de a o lua de la capăt.

Dar să intrăm puțin în profunzimile acestui aspect!

Astrologia ne spune că azi avem un aspect tensionat, un careu (un unghi de 90 de grade) între Marte și Pluto, ce poate aduce provocări semnificative în viața noastră.

Acest aspect poate intensifica tensiunile, conflictele de putere și poate scoate la suprafață probleme ascunse. Marte, simbolizând acțiunea, agresivitatea și energia, în Taur, un semn fix de pământ, aduce o abordare determinată și încăpățânată, dar și o dorință puternică pentru securitate materială și confort. Pe de altă parte, Pluto, planeta transformării, regenerării și puterii, în Vărsător, un semn fix de aer, este asociată cu schimbări radicale, revoluții și inovații.

Acest careu Marte-Pluto poate provoca următoarele situații:

Conflicte de putere

Pot apărea tensiuni în relațiile personale sau profesionale, în special acolo unde există o luptă pentru control sau putere.

Transformări forțate

Situațiile din viata noastră pot forța schimbări majore, chiar dacă inițial par nedorite sau dificile.

Se intensifică ambițiile

Ambițiile și dorințele noastre pot fi amplificate, dar trebuie să fim atenți la tendința de a deveni prea agresivi sau obsedați de atingerea obiectivelor.

Eliberarea de tipare vechi

Este o perioadă bună pentru a renunța la tipare de comportament care nu mai sunt bune pentru noi, chiar dacă procesul poate fi dureros.

Pentru a gestiona această influență, este important să găsim modalități de a canaliza energia puternică a acestui aspect în direcții constructive, cum ar fi munca creativă sau activitățile fizice. De asemenea, este esențial să fim conștienți de tendințele noastre de a controla și să căutăm să colaborăm cu ceilalți într-un mod respectuos și echilibrat.

Iată care vor fi cele PATRU zodii afectate!

Taurii vor avea lupte de putere cu autoritățile. Tonul și nerăbdarea acestor nativi îi vor scoate din sărite pe șefii lor, dar și pe celelalte persoane importante de la serviciu. 

Leii vor avea lupte de putere aproape cu toată lumea. Atât la serviciu, cât și acasă. Din cauza fricilor. Problema este că se vor victimiza prea mult din orice. 

Scorpionii vor avea un comportament pasiv-agresiv față de partener pentru că vor dori controlul total. Iar acesta va simți că este manipulat și va reacționa pe măsură. 

Vărsătorii se vor trezi implicați în conflicte sau probleme ale familiei care îi scot serios din zona de confort. Ei ar vrea să le evite, dar nu vor putea deloc.

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel