Careul dintre Mercur şi Pluto, avertisment pentru o zodie. Simulescu: Multe replici extremiste, nu mai tolerăm

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Țara care a înregistrat în 2020 mai multe sinucideri decât decese cauzate de Covid. Motivul / Sursa: Pixabay
EXCLUSIV
Țara care a înregistrat în 2020 mai multe sinucideri decât decese cauzate de Covid. Motivul / Sursa: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu vine cu avertismente pentru o zodie. 

"După trigonul dintre Mercur şi Jupiter de ieri, azi Mercur perfectează un careu cu Pluto şi multe dintre cuvintele de astăzi ar putea fi mai ironice, mai cinice, şi vom avea tentativa de a ne victimiza. Cu Mercur în careu cu Pluto, multe replici ale noastre sunt extremiste, suntem puşi pe fapte din acestea şi nu mai tolerăm. Aveţi grijă azi ce discuţii purtaţi, cum le purtaţi, cum le duceţi, şi ce spuneţi", a spus Daniela Simulescu, redactor şef Astrosens şi astrolog DC NEWS. 

Avertisment pentru nativii Peşti şi cei cu ascendent în această zodie 

"Vorbim în primul şi în primul rând de lucruri pe care le aflaţi despre ceilalţi. Dacă veţi folosi lucrurile respective pentru a face rău, vi se va întoarce de nu o să vă vedeţi. E bine să evitaţi bârfele, discuţiile secrete. Dacă descoperiţi lucruri prin documente, acte, etc, nu folosiţi informaţiile respective pentru că se întorc împotriva voastră", a avertizat astrologul.

Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru Peşti 

Sezonul Scorpionului este în plină desfășurare, iar 'vălul' care separă fizicul de spiritual este mai subțire. Pe măsură ce pășim în penultima lună a anului, energia eterică, magică a semnului de apă fix va atinge un nivel maxim. Aceasta te cheamă să intri în contact cu partea întunecată a vieții pentru a-ţi recunoaște și a celebra adevărul tău interior. Luna Nouă în Scorpion are loc pe 4 noiembrie. Deși capriciul feeric al Halloween-ului va fi trecut, acest eveniment lunar va aduce multe surprize neaşteptate.

Această Lună Nouă s-ar putea simți mai intensă și mai schimbătoare, deoarece se încadrează în aceeași lună și cu doar două săptămâni înaintea unei eclipse de Lună în semnul opus, în Taur. Eclipsele aduc schimbări majore și bruște, iar această Lună Nouă servește ca o previzualizare a acelei energii.

Pentru Peşti, această Lună Nouă din casa a noua, a aventurii, este o oportunitate de a-ți întinde aripile și de a ieși din zona ta de confort. Cu cât poți acumula mai multe cunoștințe și comunicare de care te poți bucura acum, cu atât vei fi mai inspirat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel