Careul Marte-Saturn, „butoi cu pulbere”. Astrologul Daniela Simulescu: „va fi activată o cruce pe semne fixe”

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la evenimentul astrologic care se va petrece în acest weekend. Micul și Marele Malefic, adică Marte și Saturn, sunt protagoniștii acestui weekend și ne vor face să ne îndoim de noi înșine. 

Weekend-ul acesta avem un careu între Marte și Saturn. Energia acestui eveniment astrologic va începe să se simtă încă de sâmbătă, 6 august , va fi la grad perfect pe 7 august și va continua să ne afecteze și luni, 8 august.

Saturn e acel profesor foarte dur care ne ajută să legăm, să construim, să concretizăm, dar ne ajută să și dărâmăm. În astrologie Saturn este testul suprem, momentul în care ni se îneacă toate corăbiile, suntem la pământ și abia când o luăm de la capăt ne repunem pe calea care era, de fapt, a noastră. Marte este războinicul, soldatul care se aruncă în luptă fără să se gândească. 

Gândiți-vă că Marte reprezintă modul de acțiune, energia și motivația. Iar Saturn se referă la blocaje. Careul dintre Marte și Saturn este unul dintre cele mai neplăcute aspecte din teoria astrologică. Pentru că aduce dificultăți, limitări și provocări la tot pasul. Fără să ne dăm seama, ne inhibăm pornirile, devenim timizi și căpătăm o senzație cumplită de inadecvare. Și nu neapărat din cauza exteriorului, ci din cauza îndoielii de sine. Și ca să ne demonstrăm încă o dată că nu merităm, ne vom implica în evenimente care să ne confirme acest lucru.

Lui Marte îi place să se manifeste, însă fiind blocat de Saturn va deveni precum o armă îndreptată împotriva noastră. Furia este o emoție sănătoasă atunci când o acceptăm și găsim resurse prin care să o folosim în mod sănătos. Astfel, devine dăunătoare trupului, minții și sufletului.

Dacă în copilărie, disciplina a fost exagerată, respingerea a fost la tot pasul, dezamăgirile din partea persoanelor cu autoritate s-au repetat des, genul acesta de aspect poate fi resimțit la un nivel mai profund.

Marte este în Taur, Saturn este în Vărsător. Pe lângă aceste două semne, vor mai fi afectate și următoarele: Scorpionul și Leul.

Cel puțin sâmbătă, 6 august, va fi activată o cruce pe semne fixe. Deci există riscul să „bubuie” ceva în noi.

Cu această energie a furiei blocate și a riscului de explozie în noi vom deschide săptămâna care va continua, cumva, să afecteze tot semnele fixe.

Pe 12 august, avem momentul cheie al săptămânii și una dintre cele mai puternice Luni Pline din 2022. În semnul Vărsătorului. Iar cum Luna va fi în conjuncție cu Saturn, nu ne putem aștepta decât la revelații dure, implacabile și greu de acceptat. Luna reprezintă spectrul emoțional, iar Saturn duritatea. Vă dați seama că acest eveniment va fi destul de greu de digerat, mai ales pentru cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în „șuturile“ lui Uranus, mai spune astrologul. Iar cei cu marcaj fix în astrogramă vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. Găsiți detalii aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel