Careul Venus-Neptun, de pe 4 decembrie. Risc de confuzii și dezamăgiri în dragoste

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pe 4 decembrie avem un careu între Venus și Neptun. Din start, trebuie să ai grijă la weekendul acesta, pentru că există un risc de dezamăgire, dar și o perioadă de confuzie. Mai mult, vorbim despre un eveniment astrologic care poate aduce și minciuni sau păcăleli, dar și trădări și confunzii sentimentale.

 

Careul Venus-Neptun de pe 4 decembrie nu aduce lucruri ușor de gestionat. Chiar dacă punctele forte ale acestor planete sunt imaginația și iubirea, există riscul să fii dezamăgit pe plan amoros. Fie că ești singur și vrei să cunoști pe cineva, fie că ești într-o relație. Mai mult, te poți confrunta cu stimă și încredere în sine destul de scăzute.

După cum știm, Venus este planeta plăcerii, a iubirii, a frumuseții și a banilor. Modul în care se așează în harta natală îți afectează felul în care te exprimi din punct de vedere afectiv, dar și de cine ești atras. Totodată, Venus îți spune și despre obieceiurile pe care le ai legate de cheltuieli. Mai clar, îți arată ce anume te face fericit în dragoste.

Ei bine, Neptun aduce în discuție iluzia și dependența. Când apare în astrogramă, amplificat și de aspectele cu Jupiter sau Uranus, poate aduce diferite dependențe, precum cea de alcool sau de droguri. Iar tu te poți lăsa ușor captivat de puterile lui Neptun, fără să-ți dai seama de capcanele pe care ți le întinde.

Totodată, Neptun încurajează misterul și te poate face să vezi lucrurile într-un mod eronat și diferit decât sunt ele de fapt. Te poate influența masiv din punct de vedere psihic sau în planul sănătății mintale. Mai rău, Neptun poate să te arunce și în mrejele fricii, pentru că este o planetă misterioasă, care pune la vedere lumi întunecate.

De la 15 noiembrie, Venus este în Săgetător, o zodie dinamică, de foc. Iar Neptun tranzitează de o bună bucată de vreme semnul Peștilor. 

Vorbim despre zile încărcate de aspecte mai tensionate. Nu te mira dacă apar contraziceri sau dacă ești nevoit să iei anumite decizii, mai ales pe plan personal. Careul Venus-Neptun te poate face să te simți neauzit, nevăzut sau nevalidat. Încearcă să nu te lași descurajat de modul în care te văd ceilalți și ai încredere în propria ta judecată.

Nu avea încredere în ceea ce vezi, ci în ceea ce ți se spune. Nu este cazul să te îndrăgostești de o nălucă! Sau de un vis frumos! Acest eveniment astrologic poate să te facă mai sensibil și să-ți pună piedici în ceea ce privește discernământul.

Ziua de 4 decembrie nu este bună pentru a face promisiuni!

Citește și: Tranzitele lui Venus în 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel